27 Ogos 2014

Nak Jadi Princess, Katanya... :)

haiii la anak... ;)
cenggini la ye bila ada anak dara
kemain nak high heels, kemain nak crown
sejak sebelum raya lagi dia dah mintak
sweet jek dia rekues 'mama, nak kasut camni'
sambil jalan kaki terjengket-jengket, haha!
comel sangat! :P

aritu jenjalan kat aeon big
lalu area toys department
alaaa, dia nampak plak dahhh
1 set memang ada high heels ngan crown
naseb rege murah - rm15 jek
ok la, amik la... ksian plak kan

kalau dalam umah
memang keletuk-keletak-keletuk-keletak je la
pi dapo pakai high heels, pi bilik pakai jugak
layankan aje ;)

jangan tak tau
nayli skrg tgh pilih-pilih nak kek besday
kemain lagi awal kan? haha!
padahal besday bulan 12 nanti, hehe...
memula bertahan lagi nak kek hello kitty
tetibe nampak je kek princess ni trus berubah fikiran
hati member tu dah tak tenang
asek dok belek je gmbo kek princess tu haha!

11 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Cantiknya Nad... sure comey anak dara tu pakai nanti.. jgn lupa buat entri ye bila princess comey tu pakai crown tu :)

Masya berkata...

ni betul² anak dara ni ... kek princess tu mmg mengoda ... lg² kalau dlm coklat moist..

suhailah hamid berkata...

cantik juga set permainan princess tu w/pun harganya murah je..
layankan ajer si kecil tu..esok besar dah x main dah ;)

mama tisya berkata...

ketuk ketak la bunyi high heels nayli tu...hehe hah bole la wat kek princess

el berkata...

pandai demand dah skun eh nayli
demand lah byk2 nayli mn tau aunty el boleh mai besday nayli nti haha boleh aunty el share2 ekeke

salwana nordin @ che'wa berkata...

anak pompuan mmg gitu la nad :)

selalu berangan mcm pwincess kan..sama la mcm alya ngan awatif ni..

sbnrnya mak depa pun sama ni..dah tua2 tringin nk cantik mcm pwincess gak bbbahahhaaaaaa

Falsya berkata...

hamboi baby nayli..udah pandai yee..ehh, alamak, qisya pun gegurl..adakah kite akan mengalami kejadian yg sama...huahuahuahua..

LYAfrina berkata...

Dah ank girl mmg camni nad.. sama cam asya.. skmo nk jd princess.. eyh,.eyhhhh terbekenan lk design kek ni. Serius cantik.. aci x nk tiru jugak?trs save pic kek.. hehe

Lily@MamaZaraZareef berkata...

hahaah..gegirl ngan princess mmg tak dpt dipisahkan kottttt...^_^..nway, comel giler cupcakes tuh..klu nayli dpt mesti die suka sgt kan..hihi

mamaarifakeem berkata...

Waah dh berjiwa anak dara nayli ni..ihiks..
Pandai demand2 ye..good good..hiik

lieyalatif berkata...

tu le peel anak pampuan nad...lieya dah rase dah dgn mia mija...naik juling mate tgk bende2 pink hahaahahha.....dulu mase baye2 nayli pun suke main kasut2 ni crown2 nieh...pastu ikat tshirt kite kat pinggang jadi gaun labuh kononnyer....adoi laaaaa heheheeheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...