15 Ogos 2014

Movie Time! | Guardian Of The Galaxy

beraya di pawagam pada hari raya ke-6
huhuhu!
layankan aje la kehendak anak bujang
sekaligus nak celebrate besday dia (ikut bulan islam)

trailer citer ni dah ada kat channel 615, 617
sejak bulan jun-julai lagi
setiap kali muncul kat tv, setiap kali tu dia ajak pi tengok
sampaikan rasa gerammmmm jek ngan budak ni
hari-hari dok ajak, bikin kapla ada fenin-fenin jugaaa

last-last pegi tengok jugakkk
abes, apaknya mana bleh tahan tengok anak sedih je

macam biasa, tiket beli thru online
sampai-sampai terus beli popcorn, hehe

citer dia?
hmmm, best la jugak
masih bleh layannn
tapi biasa-biasa je la tahap ke'best'annya
belum sampai tahap 'wowww!' lagi
belum apa-apa dah diberitau ada sekuel
hmmm mendapat la, anak bujang tu dah get ready jek tu!

sekarang ni...
citer ninja turtle plakkk!
adeyh!

15 comments:

Myra Jay berkata...

Bawak budak2 syokla layan kan..
takpe asal diorang happy kan :D

Rai Ourkizuna berkata...

ada kata cerita ni best gila.. tapi kami tak pegi tengok lagi..

suhailah hamid berkata...

Sekali sekala spend time mcm ni dgn fmly bestkan..

Jemput follow blog sy jg ye sihatitunikmat.blogspot.com

salwana nordin @ che'wa berkata...

best ke?

anak lelaki mmg suka citer2 gini kan..sama la mcm hadi..

ni kalo saya masuk dr mula sampai akhir mmg tido aje lah hhhhaaaa

eima berkata...

fahim baru seklai merasa tgk wayang tp ngan pakchu die..ngan kami belum lagi ...kesian

Fiza Rahman berkata...

Rajin uols gi tengok wayang.

Falsya berkata...

amboiiii si baby nayli tuh...kemain lg ye posing..happy abg azkwan papa ngan mama bawak tgk wayang..

kite pun skang nie beli online je tiket wayang..xkose dh nak beratur lelama...haha

Adlin Mohamad berkata...

hamboii nayli pose mengancam ok hehehe

::NureeN:: berkata...

best2....
mmmm dh 2thn x tgk wayang, thn ni preggy so smbg lg la nmpknya hahaha

lia berkata...

untung la Zakwan dapat p tgk wayang... len kali ajak acik sekali yer ;)

aLyNnZ berkata...

permintaan besday boy mmg sukar ditolak..hehe..amboi adik nayli kemain lagik pandai posing..

amiey lee berkata...

hee ingat nak g tgk api takde kesempatan tambah plak memasing kna sakit mata
huhuhu

kayyana berkata...

amboi hari raya dalam panggung wayang ke?? hehehehehe

Nory Zoulkefle berkata...

tk sabar tggu iqy besar boleh hangkut bawak tgk wayang...hehehe

LYAfrina berkata...

Lya nk tgk gak aritu.. smpai turn beli tiket.. ada 2 j kerusi kosong. Dah la jauh2. Huhu.. trs cancel.. a ah.. skarang ada citet ninja.. tgk mcm best.. tp xtau sesuai x bwk ank

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...