05 Ogos 2014

Gambar Raya Kami | Susahnya Nak Dapat Gambar Formal! ;)

ini la dia baju sedondon kami yang sepatutnya dipakai pada 1 syawal tu :)
warna tema - aqua
biru ala-ala nak ke hijau sket
pilihan makpak zakwannayli, haha! :P

raya pertama memang nan ado gambar raya 1 famili
naseb baek raya kedua teringat nak amik gambar hehe
tu pun lepas balik beraya baru mintak tolong aunty wawa amikkan
budak-budak pun dah comot dah time ni haha!
almaklum, dah petang ;)

tapiiiii
memang payah sangat la nak dapat gambar yang elok - yang formal - yang skema
sebabnya budak berdua ni dah mula buat perangai, haha!
geram je mak ni, nak!

pengabesnya...
amik gambar free style, baru hasilnya ok, hihi
rasanya style ni memang sesuai la ngan kami
nak suruh zakwannayli duduk diam, sopan
memang takde maknanya la, haha!

teringin nak buat gambar kt studio
atau buat outdoor photoshoot
tapi tu la... ntah bila la nak kesampaian :P








24 comments:

idzwa kamaruddin berkata...

tak formal tapi comel masalah nyer!hehehee...cute!

mama tisya berkata...

gmbr 1st tu mmg trademark gmbr nad sefamily...amboi nayli gmbr last tu hehe

Gieyana berkata...

Nasib baik ada gak nad.. Kak g sempat snap2 kt luar jer kejap. Tu pon pns n brp keping jer. Kalau kt umah mmg x pernah amik gmbaq..:)

Azura Aziz berkata...

cantuik jugak kaler aqua ni..

Chekgu Azrine berkata...

Sweet warna biru tuh tau..sgt!!

Sweetmama berkata...

Selamat Hari Raya Nad..

Ok la ni, happy n ceria semua..
cantik tema kaler biru turqoise ni..

sama la k.eija pun susah betul nak dptkan gambar family yg formal, nasib dpt jgk bergambar 1 family

QasehnyaRania berkata...

cntik warna aqua.
tak formal la lagi ok mamazn. .
nmpak sgt keceriaan berhari raya... nak nak bila nengok zakwan nayli :)

eima berkata...

janji ade gambar ... mmg bkn mudah nk dptkan kerjasama anak2 ... hahahaha

Masya berkata...

cantik baju raya nad.. samalah kami.. amir suka buat spoil tau gambar² memang takkan jadi formal... huhuhuhu .. tingin jgk nak outdoor photoshot.. tp 3 beranak jer cam tak meriah.. hubby kata tunggulah berempat.. saboo je lah... bila tahun baru merasa pun tak tahulah...

LYAfrina berkata...

cantik !
cute nyer mimik muka nayli tu.. hehe
lya lg suka family potrait sempoi2 mcm ni nad..

Petak Bunga berkata...

comel gmbr gini..
ceria sungguh..
kita gmbr pose tiang bendera duduk..ishk..ishk..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Selamat hari raya buat Nad sekeluarga..

Happy family nad bila bergambar macam tu :)

Nafisa81 berkata...

Tahun ni ada la juga beberapa keping gambar raya...tapi takleh upload sbb dlm kamera. ..laptop plak rosak

salwana nordin @ che'wa berkata...

Eh..ok sgt ni nad..kitaorg lagi la..this yr lgsg takde gamba yg elok..

kena buat outdoorshoot la jwbnya hhhiii

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

cantik kaler aqua.. mcm kat dasar laut huhuuhu

eB berkata...

cantek kolor sama tau. kami tema power rangers. ekekkekeke

wat OH x taun nih? jgn lupa ajak tau... tringin nk jumpa kome ;p

ps: kami bakal dapat family mbrs baru bln 10 nih. Insyaallah... he3

ch@ berkata...

dah cantik la ni kakNad. semua masuk dlm gmbr dan semua pandang kamera. gaya tu takpe, cute. kita pun tak tgk lg gmbr fmly dlm kamera. hahaha, tak menaruh harapan tinggi utk gmbr yg cun. phm2 je la my trio yg aktif tu.

dalila berkata...

gmbr free style lg comei nad..dh ade ank ni mmg xleh nk formal2 kann..anyway, selamat hari raya nad!

syawalsimpsons berkata...

mmg tak da langsung la gamba formal kan...hahahha..lagi2 si nayli tu..ada je mimik muka dier kan..hahhahahha..cantik..sedondon ni kan

Fiza Rahman berkata...

Happy family. Cantik gambar² ni. Iols tak ber family photo pon...huhuhu...

Naemah Umi berkata...

Bg umi ok dah ni..janji ada pic sefamili hehehe..cantek plak color tu..terbekenan plak hehehe

Nana berkata...

warna ni seakan teal kan
kale ni pon blom lg buat tema hehe
bole dipertimbangkan utk tema thn2 akan dtg

Our Story berkata...

cute family...

::NureeN:: berkata...

cute sgt....
clr baju raya family nad cantik
suka3x....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...