21 Ogos 2014

Beraya Bersama Rakan Blog @ Bangi :)

selagi belum abes syawal
cerita raya, raya, raya
cerita makan, jalan, makan, jalan
hehehehe...

sebenarnya lepas dapat jemputan dari cutemum
memang rasa berbelah bahagi sama ada nak pegi atau tak
sebabnya, ada jemputan gathering sekolah kat denai alam
tetiba last minute, atoknenekZN ajak pi beraya plak sabtu tu
so, family comes first la kan huhu
tak sampai hati nak tolak permintaan atoknenekZN utk beraya bersama

terpaksa la dengan berat hati tak dapat attend gathering @ denai alam
in shaa Allah ada rezki, bleh jumpa lagi k!

disebabkan atoknenekZN ajak pi beraya area hulu langat
kami amik kesempatan la nak pi beraya kat bangi dulu
tu pun ada satu lagi jemputan open house tak dapat pegi kat equine
rasa terkilan gak, sebab rakan blogger yang ajak
mmg silap kami la sebab salah bajet time, huhu!

tq cutemum sebab jemput kami
food mmg superb!
kambenggggg adalah thorbaek, haha!
sedap giler kot!
no wonder la kan, sebab famili cutemum kan buat bisnes katering :)

sempat la berlaga pipi beramah mesra dengan sue ibu syawal & izz
mana bleyyy tak jumpa, hehe..
macam biasa, sue memang penyeri suasana
:)

dan paling best, sebab dapat jumpa kawan baru, yeay!
selama ni kenal thru blog & fb je
tapi hari tu dapat la face to face :)
tq ibu idlan & irshad sebab tegur kami
ceq ni pemalu, apatah lagi nak ingat muka orang hehe

kami terpaksa balik awal
sebab dah berjanji ngan atoknenekZN nak pi beraya
tak sempat jumpa cik jue, kak eija zaquanziqry & fazilzura
hope ada kesempatan lain utk kita bertemu ya! :)

17 comments:

suhailah hamid berkata...

Cerianya mamazn

syawalsimpsons berkata...

pandai papaZN snap..ada gak muka cun jemah ni.hahhahah...kiter deal minggu ni yee

MizzTina berkata...

waaaa..bestnya..

nurfadilah suardi berkata...

best yer jumpa rakan blogger. teringin nak gathering gak

salwana nordin @ che'wa berkata...

amboiiii kemain nad tersengih sampai telinga ye..

seronok mkn kambing panggang ni..terbaeeekkkk

::NureeN:: berkata...

mmg meriah sgt...
dpt jumpa bloggers kan

mami uyun berkata...

tq sudi gak dtg...
dapat jugak bersembang lagi...
insyaallah nanti uyun kesana plak ye..

Adlin Mohamad berkata...

sakan penuhi jemputankan blogger ramah tamah ni hehehhe

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

rajinnya nad... best jumpa kawan2. kay pegi beraya 2 umah je taon ni. tu pon umah makcik. huhu

fazilzura berkata...

tu le kan .. xsmpt nak laga2 perut and pipi ... eh ehh.. heheheh

mama tisya berkata...

meriah bila dpt p byk open house pastu jmpa blogger lak kn...akk thn ni mcm tk brp sgt pegi sbb tk brp sihat

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Bestnya dapat jumpa geng blog Nad.. Memang terbaiklah Kambing Panggang tu Nad.. peberet akak jugak tu ;)

Chekgu Azrine berkata...

Tu yg plg seronok..
Dpt kenal kt alam maya.
Kenal jgk kt luarkan..
Bila la kita nk dpt jmpa

kayyana berkata...

seronoknye dpt jumpa kawan blogger... yana ni mmg tak pernah jumpe sape spe blogger lagi.. hahaha.. percaye tak..?

Lily@MamaZaraZareef berkata...

seronoknya beraya umh kawan2 blog ye..meriah!!=)

LYAfrina berkata...

bestnyer jumpa geng2 blog..
tringin jugak nk jumpa2 dgn geng blog..huhu

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Hehe...nanti nad datang tepen...akak xdpt ler lagi nak pelawa nad datang umah jamu2 makan. Umah akak tu tengah penoh ngan barang2 stor bawak keluar sbb dh janji ngan orang yg nak simen dinding dalam tangki septik yg dh pecah. Kontraktor buat umah akak 20 tahun dulu tak simen mende tu ngan konkrit. Dia plaster simen jer. nipis lak tu...nasib ler kan. Tu pun 20 tahun umur umah ni baru nak jadi. Adat laa..

Nanti kita jumpa kat luar laa, ye. InsyaAllah..

Oh ye..wang kelian tu akak dh tengok kat dorang2 yg jual FM tu...takde yg khas tertulis Wang Kelian. Semua FM tertulis Thailand, Bangkok, Hadyai...Phuket...mm, akak tak beli satu pun, hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...