10 Julai 2014

Sambal Hitam Poh Paleh Weh!

ini kali kedua mamaZN beli sambal hitam ni
memang sesuai sangat la time puasa-puasa ni
boleh dijadikan menu tambahan masa berbuka atau bersahur

rasa dia?
sedap!
kalau tak, takde la beli sampai 2x kan? hehe

mamaZN pernah masak nasi goreng
perencahnya guna sambal hitam ni je
pecah kan telur, gaulkan sekali dengan nasi putih
dah siap ;)
dah la mudah, cepat plak tu...
sedap toksah kata la, hehe

sesuai jugak kalau nak makan macam tu je
ada nasi putih panas dengan telur mata je pun dah ok

mana nak beli?
mamaZN beli dari kawan yang kenal thru blog jugak - kak ejan mamalyna
kenal tak?
kalau kenal siapa tokey crabstick popia
makanya kenal la dengam tokey sambal hitam ni jugak
sebab orang yang sama :)

try search kat fb : sambal hitam pahang poh paleh weh

try la beli, rasa sendrik hehe
mesti puas hati

sebelum-sebelum ni takde servis utk pos sambal
jadiknya memang tahan sabo je la
baca testimonial semua pun kata sedap
rasa cam geram jek, sbb tak dapat nak rasa b
dah banyak kali terliur dibuatnya, haha!

akhirnya, bila kak ejan kata dah bleh dipos
memang mamaZN takmo lepaskan peluang la nak merasa :)
packaging pun dah cun sekarang ni
pos je la klu payah sangat nak amik kat putrajaya sana tu hehe
mesti tak mengecewakan, serius!


10 comments:

Fyda Adim berkata...

Nad, mmg sedap.sy penah beli gaks..kak ejan masa tu dtg melaka dia anto ke rumah...:D

Iela Fazielah berkata...

MMG SEDAPKAN!

LYAfrina berkata...

mesti sedap ni

QasehnyaRania berkata...

makan waktu sahur layan kan..

fieda berkata...

sambal hitam mmg sodap....

mamaarifakeem berkata...

Tak pernah rasa, macam best jer...
Kian berkembang bisnes ejan :-)
Cayalah!

Fiza Rahman berkata...

Memang sedap. Pernah beli ngan member office.

dalila berkata...

perghhh..mcm sedap je..mkn sambal itam ni je ngan nasik panas2 pun jadikkk..terangkaatttt..

Sue-Rya Qistina berkata...

tak pernah lagi try sambal hitam. hehe

Eliss Mie berkata...

eliss hubby selalu beli ofiz mate dia buat..sedap jugak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...