25 Julai 2014

Rezeki Di Akhir Ramadhan | Dapat Biskut Raya FREE! :)

alhamdulillah
dah lama tak bercontest montest ni hehe
hari tu helly dalia ada buat contest
(contest ke ek?)
emmm tapi macam kuiz 'siapa cepat dia dapat' la
syaratnya siapa cepat private message beliau kt fb (lepas pukul 3ptg)
dapat hadiah
hadiahnya 2 balang biskut raya pop rice

wahwahwah
memang tak sabar nak jadi org yg pantas
siap-siap dah tulis kat mesej
kang pukul 3, trus je send mesej tu
semangat! haha!
dan berkat ketaksabaran & kesemangatan iteww (owh, my bm! :P)
berjaya jugak miliki hadiah yang tersebut
wee!

tapi hadiah kena amik sendiri kat kedai kek tu
kat pinggiran usj, dekat dgn umah aunty yaya (my adik)
nanti la, esok kot nak pi amik
harap kedai x tutup lagi, hehe

menang berjemaah dengan kak amy mamatisya
moga banyak lagi aura kemenangan kak amy mamatisya
datang bertandang ke diri guwe, haha! :P



selamat hari raya! ('',)v




11 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Alhamdulillah.. rezeki nak sekeluarga, bertambah lagi kuih raya kan :)

mama tisya berkata...

slamat collect nad....menang berjemaah kita...aritu poney kn

Azura Aziz berkata...

tahniah ;)

Fiza Rahman berkata...

Tahniah.

nurfadilah suardi berkata...

Tahniah. best lah dapat hadiah tu. Rezeki alhamdulillah

nurfadilah suardi berkata...

Tahniah. best lah dapat hadiah tu. Rezeki alhamdulillah

wa berkata...

Bestnyaaa...tahniah.....Selamat hari raya dari Wa sekeluarga ya..Maaf Zahir dan Batin :)

Falsya berkata...

wahhh bestnyeeee...tahniahh tahniahhh..;)

*∽ IZAN ∽* berkata...

fuh pantass!!! memang rezeki raya ni.. macam besttt jeee kuih raya tuuuuu!

ps/ brasak ni org banjar eh yg buat.. jiran kitaorg ada yg buatt.. kitaorg tolong makan je hihih

Iryns Ahmad berkata...

untungnya..tahniah..btw salam aidilfitri..

QasehnyaRania berkata...

rejeki hari raya tu mamazn

tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...