11 Julai 2014

Menang PONEY Membership Secara Percuma! Wee!

aritu boring-boring saje join contest PONEY kat FB
tengok kak amy mamatisya join
rasa nak join jugak, hehe

saje je pun...
biasanya contest camni (like & share)
lepas dah join, biar je sampai terlupa, haha!

tup-tup tetiba semalam dapat email dari pihal PONEY
kata yang mamaZN menang! yeayyy!

hadiahnya dapat la jadi member PONEY secara percuma!
just tunjuk gambar yang dikongsikan tu kat mana-mana outlet PONEY

mamaZN taktau la...
sebenarnya kalau nak jadi member ni
kena bayar apa-apa tak sebenarnya?
baca kat website PONEY tadi
kena belanja minimum rm250 baru dapat jadi member
betul ke?

kalau betul, syukur alhamdulillah...
takyah la belanja sampai rm250
dah dapat jadi member dah pun
free-free ni memang mamaZN suka je, hehe

sempat lagi ni nak soping raya, muahahah!
tak hagak-hagak!
eyyy, tak la... bebila pun bleh je soping kan
soping raya kitorang dah settle dah :)



18 comments:

syawalsimpsons berkata...

tahniah rezeki nak raya ni...nad sue dah terima parcel tu...nak lap hingus jap..touching

syawalsimpsons berkata...

alhamdulillah rezeki nak raya ni kan....nad sue dah terima parcel tu./...nak lap hingus jap, touching

mama tisya berkata...

akk pn pg td check email sbb tgk bff akk dh menang...mmg mhl nk jd membership poney..kena bli rm250 baru dpt..so rezeki kita la kn dpt ni

eima berkata...

pas ni dah ade kad nk pinjam boleh ke hehehhe

idzwa kamaruddin berkata...

wahhh seronok nyer!!

Fiza Rahman berkata...

Tahniah ☺

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

tahniah nad, ramai gak yg menang...leh la sopink poney...

salwana nordin @ che'wa berkata...

wahhhhhh tahniah nad :)

makin banyak la koleksi baju nayli pasni hhheeee

dalila berkata...

wahh..bestnye..tahniah nad..bukan senag nk dpt tuu..

Sue-Rya Qistina berkata...

syukur alhamdulillah.murah rezeki nad. rajin join contest2 ni ye..hehe

amiey lee berkata...

wahh syokle bershopping ada diskaun memebership lepas nih heeeee..

kita pun pinjam kawan selalu heeee

nurfadilah suardi berkata...

Tahniah Nad..Seronoknya, pasti beli boleh dapat diskaun.Rezeki anak-anak

Azrin Rahim berkata...

tahniah..amboi awainya shopping sis

aLyNnZ berkata...

Wah..tahniah2..betul nak jd member poney kena spend rm250 ritu beli tak sampai rm250 so tak dpt ler nak apply member kad..huhu..tak sia2kan masuk contest..

Falsya berkata...

tahniah nad..;)

Eliss Mie berkata...

wah best boleh shopping2.. kalu shopping free syoknya la kan..hehehe

QasehnyaRania berkata...

wah.. tahniah..

Adlin Mohamad berkata...

congratzzz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...