03 Julai 2014

Layan Movie | Transformers : The Age Of Extinction

anak-anak ni, walau cemana sekalipun kita nak gembirakan dorang kan
seboleh-bolehnya papa & mama cuba nak tunaikan
selagi menda yg dimintak masih masuk akal

anak bujang nak tengok Transformers
hari-hari tengok iklan
hari-hari jugak teruja mengajak pi tengok
bila kita cakap, 'nanti, nanti, nanti'
dia plak dok tanya, 'bila, bila, bila'
haiii...

hari sebelum puasa moh la kita tunaikan kehendak zakwan
bulan puasa dok dendiam kat umah, hehe

macam biasa, siap-siap beli tiket secara online
nak beratur tak kuasa dah sekarang ni hehe
sampai sana tinggal scan barkod je, sonang :)
mak aih, memang ramai la yg nak tgk citer ni
panggung full kot!
kitorg pun dapat seat baris 3 dari screen, haha!
takpela, janji dapat tengok

sebelum masuk beli popcorn & air
padahal dah pandai buat popcorn sendiri kan? ni semua gara-gara zakwan nak fridge magnet kepala Bumblebee - layannnnn..!
maknya pun suka gak, dapat tambah koleksi FM, ngehngehngeh ;P

citer best tak?
uiyooooo memang thorrrbaek!
dari 5 bintang, dapat 5 bintang!
dari 10 bintang, dapat 10 bintang!!
haha!
kalau tgk 3D lagi havoc kot keterujaannya
tapi disebabkan tak suka pakai spek khas tu
tgk biasa punya pun dah ok
giler besttttt..!

pelakon best
robot-robot autobots tu pun best
jalan citer best
gambar cantek
lawak pun ada
dan paling terkesan skali (bagi mamaZN)
hubungan kekeluargaan antara bapak & anak
sangat la rapat, huhu... terharu tetibe

selama ni mamaZN akan letak citer IronMan 3 sebagai tanda aras
sebab citer IronMan 3 memang best giler!
setakat ni memang takde yg bleh kalahkan citer tu
tapiiiii sori, Transformers kali ni berjaya jadi no 1 hehe...

lepas tengok cite Transformers
zakwan mintak lagi kat papaZN
'papa, kalau ada kat astro best, kita beli ek?'
kekekekkeke, mama setuju! :P










16 comments:

lieyalatif berkata...

betul tu nad...ape jua permintaan anak selagi boleh kite nak tunaikan kan....tgk anak2 hepi kite pun hepi...

tu laa skrang tgh trending citer transformer ni...kawan opis lieya peminat cite ni sanggup tu amik cuti layan movie....

Ida Reen berkata...

Dik,
3D TGV skrg tak guna spek khas yg tak bes tu. Dia cam spek itam yg biasa kita pakai gi jalan tu. Seriyes!

Plus yg bes - kita dapat terus spek tu. Tak perlu pulang balik. Mmg hygienic la.
GSG tatau cemna.

Jadi, sila la repeat tgk 3D pulak eh. Haha.

::NureeN:: berkata...

betui nad.. stujuuuu sgt...
apa drg minta selagi kita mampu kita tunaikan :)
bila tgk drg hepi tue yg buat kita bahagia kan...
nureen jerr x g tgk lg crita ni, daddy n ellesya dah.. huhuu

salwana nordin @ che'wa berkata...

ye ke best nad?

saya rasa mcm tak boleh nk layan transformer ni tp IRON MAN saya layan sbb mmg best giler kan!!

tp nama anak lelaki mmg suka la citer2 gini kan..

hadi pun..

eh dpt magnet ye..ni omaknya la yg punya ye hhheeee

zety berkata...

hehehe,mmg puas dpt layan anak2 kan..makin encem abg zack n kiut sgt nayli tuuu! umar plak x nk tgk wyg die trus aim toys ..arghhh

Irrayyan berkata...

Bw :)
Salam singgah dari irra
http://www.irrayyan.com
Irra follow blog ni
Selamat berpuasa ^^

Falsya berkata...

adeh..nie yg xsabo nak tgk ari sabtu nie....xsabooooo..

Azrin Rahim berkata...

untung yer abgkan dpt dah tgok transformers.. kalo ayie tunggu online jer.. download.. xmenyempat ker panggung...

lia berkata...

kita rasa transformer kali ni kurang sikit... sampai sakit kepala tunggu abes ha3

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Untuk kegembiraan anak2 Nad.. ikut kan tapi kena ada hadnya kan...

Sukalah hero tu kan :)

aLyNnZ berkata...

E..eh..ada fm? Tgk transformers dpt fm ke nad? Atau ada dijual di pawagam? Haha..punyer bnyk soalan biler tgk fm transfomers zakwan tu..

Amboii..nayli skang pandai posing..kemain lagik dgn spek kuning nyer..

Iela Fazielah berkata...

wah suka diaorg dpt tgk movie....asalkan anak2 hepi nad...

QasehnyaRania berkata...

anak beranak minat transformer erk..
amboi nayli.. nak pi mana tu :)

syawalsimpsons berkata...

bila nak G tgk ni..adoi..banyak pulok entry kan..nampak sangat lama tak menyinggah ni..kena marathon ni..hahhahahh

mummy_ayu berkata...

best ek cita nie? Ayu ingat nak bawak Ian tgk gak..nak layan 3D lagi sbb tgk preview dia..memang gempak.
but fullhouse kat seremban sebelum puasa tu..

Fiza Rahman berkata...

Iols beli DVD jer lah nnt. Amboi nayli...bergaya betul ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...