04 Julai 2014

Kedai Handphone Murah @ Subang SS15

lepas tengok movie kitorg terus bergegas ke subang
eh takkk, silap..
makan lunch dulu kat food court SCM
pastu baru gerak ke subang
jappp, ni citer sehari sebelum puasa tau
takut kang ada yang terkejut plak sbb kitorg p lunch tu hehe

memang menggunakan seharian yang ada
sebab esoknya tu puasa kan
konon harap dapat la settlekan banyak menda dalam 1 hari tu
alhamdulillah dipermudahkan
dapat la 'orang tu' beli apa yg dihajati hehe
welkam to da club, papa! :P

selama ni setia sangat dgn makcik SONYa nya tu kan
mamaZN dah tukar henpon 3 kali
(amboi, nampak sangat tak reti jaga henpon, haha!)
papaZN tak bertukar pun - tetap setia gitew
kali ni baru dia tergerak hati nak tukar
tu pun selepas bini dia dok pujuk-pujuk, haha!

memang kat sini je la port kitorg beli henpon
walau ramai, walau sendat, terpaksa tggu kat luar
tapi kat sini henpon memang murah dari tempat lain
tu sebab kitorg tetap bersabar dgn kesesakan pelanggannya
kalau ada yg tak tahan, memang bleh pengsan! serius! :)

nak citer ke cemana prosedur nak membelinya?
alahaiii dah banyak kali citer dah
nanti ada yang boring plak huhu
tapi kalau ada permintaan, mamaZN citer la hehe.. kat email (nadyaewani@gmail.com)

best plak tengok papaZN pakai henpon baru
hehe
kemain la malam tu xleh kaco
balik je dari solat terawikh trus ngadap henpon
godek-godek kasi paham :P






18 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

mmg murah kat situ kan, kawan opis kita pun beli kat situ gak

eima berkata...

fuyooooo dpt hp br ... ok la /..... cam kite ni pakai je selagi boleh ...huhuhu

salwana nordin @ che'wa berkata...

seronok la dpt apa yg diidamkn ye :)

laki saya pulak jenis suka bertukar hphone..pantang ada yg baru..naik rimas pulak tgknya!

yg bestnya saya sure dpt hphone dia tu..tp jd 2nd la..tp pedulik hapa janji ado hhheeeee

Nurulizwa Binti Kamaruddin berkata...

wah wah..

QasehnyaRania berkata...

kan kalau dpt hp bru msti godek sampai ke sudah.. hihi

*akak, sy mmg minum ephyra. mura sikit.
suami amik biodex. supplement asing2. x mampu nk ambik keduanya biodex.. huhuhu..

entry ephyra tak terkarang lagi utk saya punya.. x brapa nak ghajin.kuikui..

Shark Kay berkata...

handset raya ler nie..
heheh..
tgk mcm lenovo jer tue
ramai skarang pakai brand nie.

mama tisya berkata...

sehati sejiwa la...dh sama2 brand sama

Chekgu Azrine berkata...

Hubs akk pun bli hp kt sini..tp alahai ramainya org..huhu

Azrin Rahim berkata...

phone baru.. beli area mne tu sis.. KL ker.. ? maklumlah bkn orng Kl..hhe

::NureeN:: berkata...

welcome to da club yerr papa zn hehee...

ok, yg sagu gula melaka tue
sng jerr
sagu biji2 putih kecik tue, basuh mcm biasa n tarok air.. nureen suka tarok air byk.. klau sagu tue 1 cwn tarok 3@4 cwn air
masak api perlahan, & kacau tanpa henti smpi la betul2 sebati n kembang sagu tue...
dh siap.. masukkan dlm bekas comel2 ke dlm mangkuk ke...
pastu masak gula perang pekat lg sedap.. n susu cair nak tuang bila nak mkn
dah sejuk sagu masukkan dlm petiice kejap.. mkn bila sejuk lg sedap
masa nk mkn tue la tarok susu cair & gula perang@ melaka yg masak td tue
perghhhhhhh
tp ada org mkn ngan santan, nureen mls, so beli susu cair pon sodap

bleh tgk kat n3 yg nureen dpt ni
http://www.tiffinbiru.com/2014/03/sago-gula-melakasemudah-b-c.html

Falsya berkata...

abg ipo kite pun selalu beli kat kedai yg sama...;)

bakpo serious nau muke papaZN tuh..cotrol lewww tewww padahal suke dpt hp baru...ekekeke

Tanpa Nama berkata...

datang malam pun still ramai, tp ok lah takyah nak tunggu kat luar.

aLyNnZ berkata...

Wah..hepi ler en abg dpt hp raye..tq 4 the info alynn br tau kt situ hp murah..walau bersesak takpe asalkan dpt.dgn harga yg berbaloi2 kan..

Nafisa81 berkata...

Uish..ok la tu...kalau dia buat undang undang macam fareeda eksklusif?..haaa....lagi nayo

syawalsimpsons berkata...

muka nak paham sungguh kan kat situ..hahahhaha

Lily@MamaZaraZareef berkata...

kite nset or camera tak tau nape..tp selalu sgt rosak after waranti abeh..biasa 2 thun jekla..huhu..yg terbaru ni ujung taun lps tepon n kamera..saing rosaknya..husbnd pon kate spesis x reti jaga brg..huhu

LYAfrina berkata...

Lya pon jns ssh nk tuko hp. Biar ketinggalan pon.. klo dh rosak trk bru tuko.

Fiza Rahman berkata...

Bestlah papaZN dpt HP baru ☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...