23 Julai 2014

Kad Raya Pertama Untuk Tahun Ini...

balik dari sekolah tadi
zakwan terus kluarkan sesuatu dari beg nya
terus dia hulur kat mamaZN
'nah, untuk mama... selamat hari raya, mama!' alololololo, suwiiittttt!

tq zakwan
walau pun simple jek tapi mama tetap terharu

dan nampak gayanya
ini la kad raya pertama dan terakhir untuk tahun ini kot, hehe...

lama dah tak dapat kad raya
beza sangat masa sekolah rendah & menengah dulu
banyak dapat kad raya
siap bleh gantung kad ranting2 pokok buat hiasan
pastu ada gak gantung/tampal kat dinding
budak-budak sekarang memang tak merasa kot kan kenangan camtu? :)

pantun paling famous amos:

- pecah kaca pecah gelas, sudah baca harap balas
- pecah kaca pecah sampan, sudah baca harap simpan
- pen merah, pen biru, u marah i love u
ehhh? pantun ni ada kaitan dengan raya ke? hahaha!


apa kenangan kawan-kawan plak pasal kad raya?


10 comments:

LYAfrina berkata...

waa..bagusnya abg zakwan..
lya pon sekeping pon xdpt thn ni

LYAfrina berkata...

waa..bagusnya abg zakwan..
lya pon sekeping pon xdpt thn ni

Adlin Mohamad berkata...

so sweet ...cikgu rajin layan anak murid buat kad raya

lia berkata...

wahhhh dpt kad raya dari Zakwan... kita rasa, dpt dr Zakwan, pas2 dpt beribu kad raya lain pon, masih kad raya Zakwan paling bermakna kan...

aLyNnZ berkata...

kalau dulu hari2 mesti tunggu posmen dtg rumah sure ada kad raya..tp kini tak lagi..semuanyer dihujung jari..

sama lar dgn alynn nad dpt kad raya 1 jerk thn ni dr abg danish..tak sempat nak up posr lagik..

neway cantekk kad raya abg..excited abg nak tunjuk kad raya kt mana yer..

lieyalatif berkata...

alahai comelllll...bagus sekolah dieorg ni siap buat kad lagi .... ade gak aktiviti dieorg kat sekolah kan nad...terase2 laa bahang raya tu heheheheeh

Fiza Rahman berkata...

So sweet. Dpt gak kad raya. iols tak dapat langsung...sob..sob..

Saya masih simpan lagi kad raya yg kawan2 bagi dari skolah rendah lagi ☺

eima berkata...

fahim pun sebuk dok laer kat raya mlm tadi ... tapi tatau la sape yg die bg tu ... bgs la zakwan ni slalu buat kejutan kat mama die

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Ingatan tulus ikhlas dari Zakwan tu Nad.. cantik pulak.. :)

QasehnyaRania berkata...

lama dh x dpt kad raya
dr blogger bru dpt satu semalam.hihi

yg mamazn dpt ni mmg tulus ikhlas dr anak sndiri..mmg suwit sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...