02 Julai 2014

Jualan Sale IKEA | TQ Papa, Berbaloi Tunggu Lama ;)

1st day puasa tahun lepas
kami naik tren komuter dari batu 3 shah alam
ke kl sentral pastu tukar dgn lrt putra nak ke ampang park
1st day puasa dah berjalan sakan
penat toksah cakap la kan

tapi tu semua demi papaZN
kami temankan papaZN survey tempat inteview
sebab masa hari interview tu, kami tak ikut
papaZN kene pi sorang, huhu
mamaZN ni punya la riso kalau papaZN kene pi sorang-sorang
riso sesat je ;)

1st day puasa kami tahun ni plak
kami pi terjah sale kat Ikea, hahaha!
sanggup tu!
sebab sale sampai 6 julai 2014
mana sempat, sebab minggu tu nanti balik kg
nak tak nak memang kena pi la ahad lepas
dah survey time cuci mata aritu, hehe
ala, masa nak bawak zakwan jenjalan lepas baek sunat tu :)
kali ni hari utk cuci poket la plak, kakakaka..!

lama dah kot menunggu
alhamdulillah dapat gak akhirnya apa yang diidamkan tu, hehe

TQ papaZN!
patut la masa besday aritu papaZN cakap hadiah lambat sket dapatnya
rupanya dia nak beli time sale ni hehe
padahal hadiahnya tu takde la sale pun :P
seronok tak terkata :)
sayang lebeyyyyy sket la kat papa, haha!
berbaloi rasanya bila sabar menunggu, hehe

hari tu beli, hari tu dapat, hari tu jugak pasang
excited katanyaaa ;)
kita tengok la ia bertahan selama mana
kalau yang sebelum ni bertahan 8tahun
sama usia dengan wedding anniversary kitorang
kali ni taktau la, harapnya bertahan lebih lama :)

p/s : macam nak pi ikea lagi jek ni, hehe...
mood menghias sudah mari, haha!












24 comments:

mama tisya berkata...

wah sronok soping ikea...dpt almari ke..or katil??

Fieda Zan berkata...

beli apa tu nad?besar gedabak tu

safurara berkata...

wahhh.sonoknya sopimmm~

Adlin Mohamad berkata...

kita siap tgk katalog ikea ni tulis list nk beli brg deco bilik anak2 bila pindah nnt ..

Masya berkata...

apa yg dibeli .. nak tau jgk.. ramai kata mase sale berbaloi² kat ikea ni .. kt jejak pun x pernah.

Naemah Umi berkata...

tu la IKEA tgh SALE skrg ni,,umi pun ada terjah IKEA gak sehari sblm puasa hari tu, outing ngan member opis,,,mmg rasa nak repeat pegi sana lg hehehehe

Iela Fazielah berkata...

wah...soping sakan ini.;..apakah barang itu??

Fiza Rahman berkata...

Beli apa lah agaknya tu yerp. Cer tayang sket ☺

idzwa kamaruddin berkata...

wahhhh best nyerrr :)

Nafisa81 berkata...

Mana close up hadiahnya?

salwana nordin @ che'wa berkata...

wahhhhhhhhhhhh...apa agaknya di beli awal2 ramadhan kt ikea tu nada?

tak sabar nk tunggu deco2 nad nnt :)

Delimasari berkata...

bestnye - surprise

Gieyana berkata...

Bestnyer...beli apa ni? Jeng2..:)

Myra Jay berkata...

Syoknya sopink camni...
Kalau lah area sana sure dah terjah :D

aLyNnZ berkata...

Bestnyer g ikea..ikea dh settle renovate ker? Sale giler2 ker?

mamaarifakeem berkata...

Waah syok aa dh beli barang impian, sesi deco2 raya eh :-)
Tumpang excited!

Akak mood nak hias umah skrg takdo ni, dok aim umah nilai je, tp belum dok2 lg, huu..hii...

Sidratul Muntaha berkata...

dah 2 kali pergi
still takleh manage budak2 ni jadi orang
adoi
kelahi je 24jam
letihhhhhhhhhh

eima berkata...

katil baru ke tu ... wahh aku tak penah pi ikea kesian kan

Cho Zila berkata...

macam katil yerk... saspen akak scroll sampai bawah nak tengok apa tau.. memang bizi bodi tuller akakni...dah lama akak tak ke ikea...

Falsya berkata...

huwaaaaa..bestnyeeee..kite ajak mok mok gie beli barang kat ikea..boleh x die suruh kite mintak cuti..xnk bersesak time weekend katenye..

zety berkata...

Igt nk g sale yg time 26 n 27jun lps..tp xdpt jugak..huhu..nnt sharela ye dpt ape ;)

lia berkata...

wahhhhh kabo ler hadiah apa Nad... kita teruja nak tau ;)

QasehnyaRania berkata...

dpt apa tu kak.. cer kabo

syawalsimpsons berkata...

bila nak jalan2 sana ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...