22 Julai 2014

Iftar Bersama Famili | Buffet Ramadhan @ Bayou Coffee House, Taman Tasik Cyberjaya

alhamdulillah
sabtu lepas kami pi berbuka secara buffet
@ Bayou Coffee House, Cyberjaya
awal kitorang booked tempat
sebelum puasa aritu lagi
kitorang pilih 19 Julai utk berbuka bersama
bersempena dengan bday atokZN jugak
tapi takde la sambut-sambut
just berbuka bersama tu je la...


tahun lepas kami berbuka kat sini jugak
disebabkan tempat yang selesa, food yang sedap & harga berbaloi
kami pilih utk berbuka kat sini lagi
variety makanan tak banyak macam kat tempat lain
janji sodap, tu yang penting!
memang sangat puas hati dengan kesedapan food kat sini...


tahun lepas budak-budak ni kecik lagi
nak main pun tak reti
tahun ni..... penat jaga diorang je kot!
lima-lima sama jek perangai! haha!
biasa la budakkk kan? ;)
tu sebab suka kat tempat ni, sebab luas
walau budak nak main, tapi masih tak ganggu orang lain


kitorang sampai awal
almaklum, dah duduk jauh huhu!
sementara tunggu yang lain tiba
sempat la posing sket anak beranak, haha!
sempat jugak tengok bomba beraksi padamkan kebakaran
kat hutan kecik sebelah tempat go kart tu
cepat betul api marak!


in shaa Allah
tahun depan kalu masih panjang umur
bleh la makan kat sini lagi...
harap rate tak naik la, haha! :P


















9 comments:

Fiza Rahman berkata...

Pernah makan kat situ juga. Memang sedap.

Azura Aziz berkata...

wah bestnya.. kita tak berkesempatan lg bawak family berbuka diluar..

mama tisya berkata...

kalo repeat buka pose tmpt sama sure makanannye sedap kn...booking awal dpt ler rege murah

salwana nordin @ che'wa berkata...

BESTNYA SEKALI SEKALA BERBUKA DI LUAR KAN..NAK2 BERSAMA FAMILY PULAK TU :)

Falsya berkata...

huiyoooo..kambinggggg...siap ade drama bomba dtg berlumba2 lagi..hehe

Chekgu Azrine berkata...

tak pernah2 gi makan bufet ramadhan tau..uhuk..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Bestnya buka puasa ngn family..jeles3x..huhu

aLyNnZ berkata...

bnyk jugak menu nye nad..ada kambing tu kira marbeles lar..harga pun berbaloi..

hehe..abg buat apa kat adik nayli tuu..
skrg musim panas sana sini terbakar kan..

QasehnyaRania berkata...

mcm menarik.je tempat ni.
x pernah sampai pon lagi..
kambing nya itu. hihi

nayli ke mana saja dibawa kucen nya ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...