11 Jun 2014

Wordless Wednesday : Ngidam Putu Piring!

lama x makan
tup-tup ada depan mata weekend aritu
hehe
papaZN pi pasar malam sorang-sorang
balik tu, dia belikan putu piring
tq sebab ingat feveret isterimu, cewah!

sapa suka putu piring gak? hi-5! :)

13 comments:

salwana nordin @ che'wa berkata...

layan jugak tp bukanlah dlm list kalo gi pasar malam hhhiiiii..

tawar dan manis mmg satu kombinasi yg baik kan :)

syawalsimpsons berkata...

sue pon lama tak makan putu piring ni..putu bambu penah la

eB berkata...

nad mmg suka mkn nih ya? :)

msredcheesecake berkata...

suka suka...akak segala putu suka...hhee

idzwa kamaruddin berkata...

saya kurang suka tapi anak penggila putu piring ni!

eima berkata...

enPanjang ngan MIL suka ai kurang sikit sbb manis2 ni tak gemar .. hihi
tp kadang tu makan putu mayam kat kedai mamak ... haha pe kaitan nye ek

ecah khalili berkata...

aishhh..nape kita punya mngidam sama pulak ni..cuma bezanya ecah ngidam putu mayam..hehe..tapi smpai sekarang tak jumpa2..dekat area umah ade orang jual putu bamboo je..putu mayam xde..

Falsya berkata...

huwaaaa sedapmyeeee..kalau time bulan pose lg double sukeeeeee..

*∽ IZAN ∽* berkata...

mengidammm?????? jeng jeng jenggggggggggggggggggggggggg!! panjanggg gitew wahhahahah

k.izan pun dah lama tak makan putu piring nadd uhuuu

*∽ IZAN ∽* berkata...

mengidammm?????? jeng jeng jenggggggggggggggggggggggggg!! panjanggg gitew wahhahahah

k.izan pun dah lama tak makan putu piring nadd uhuuu

lynndamya berkata...

Salam..haha dlm banyak2 putu, sy paling suka putu mayam..tp jarang dah dapat makan sekarang ni, xtau nak cari kat mana :(

Owh ya, nak buat review tentang LAZADA tak? Meh dapatkan Voucher Diskaun LAZADA..asal join ikut syarat, sy boleh rekemenkan pd LAZADA utk bg awak Voucher tu..join di sini:

http://lynndamya.blogspot.com/2014/06/giveaway-voucher-diskaun-lazada-1.html

terima kasih :D

mummy_ayu berkata...

sedapnya..nak nak, panas2..memang layan. emm..lama gak tak pekena nie.

QasehnyaRania berkata...

suka suka..c

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...