20 Jun 2014

Terjebak Sudahhh... Acaner? ;)

drama ni dah start sejak bulan lepas kot!
sikit pun tak pernah tengok
tau pun sebab baca review kawan-kawan
dan tengok iklan drama ni kat tv
walaupun ada feveret aktor berlakon
tetap gak tak tengok huhu!

masa tengok iklan tu
rasa menyampah dengan watak indah harlina
macam over acting pun ada
macam gedik pun ada...
tu yang lagi malas nak tengok tu


sampai la 1 ketika
semasa didatangi 'bff' setiap wanita
(cewah! :P)
ada la masa kejap nak tengok citer ni
suka la dengan abang zen tu!
nampak strict tapi sweet :)
gaya macho tapi ada sense of humour
muka macam nak senyum tapi sipi2 jek senyumannya
suka, suka! :)
terpaut sudaaa, haha! camne ni? :P

yang watak indah tu plak
1st impression macam menyampah jek tengok minah ni...
tapi bila dah folo citer ni 1-2 episod
dah boleh accept dah karaktor nya gitu
takde dah rasa menyampah hehe
suka lagi ada la, sbb gaya sempoi abes! ;)

tapi tu la...
sebab time maghrib kan citer ni
tu yg macam tak syok je nak tgk
nanti papaZN marah, huhu -___-''

ehhh jap!

bleh tengok online kan?
apa ek link website nya?
ada sesapa tau? share jap :)

aiseyyy, awat la tak terpikir dari awal! 

p/s: amar baharin dah masuk list my feveret actor, hewhewhew :P


21 comments:

Naemah Umi berkata...

ehehehe umi pun terjebak gak tapi sib baik bleh record..selamat ahahaha

cer tgk kat link ni malaywatchmovie[.]blogspot[.]com
slalu umi singgah link tu utk tgk movie..ni dah lama tak singgah so tak tau tapi bleh je try eh :D

Masya berkata...

haha nasib baiklah x terjebak.. ipar duai kata best, sbb waktu² mcm ni lps blk kerja kena masak.. mmg x sempa nak tgk tivi huhuhuhu

Fiza Rahman berkata...

Hahaha...terjebak jugak erk ☺

salwana nordin @ che'wa berkata...

kalo dtg bff mmg senang la menonton time maghrib kan :)

saya tak tgk citer ni, kalo melayan rasanya terjebak jugak kot..

dulu suka dgn izreen ni tp skang tak berapa pulak..hhhaaaaaaa

mummy_ayu berkata...

Ayu memang layan dr mula..novel nie pun best tau...

QasehnyaRania berkata...

itu yg malas ajar diri tgk tv time magrib kak.kalau tgk mmg terjebak.
last layan citer akasia arianna rose..

Chekgu Azrine berkata...

akk pun xmiss sis..giler best
romantik tgok zen..hahahaha

mamaarifakeem berkata...

Sama la impression nad dgn akak, sekali bila tertengok...best lah!
Tapi samelah,nnti husband pandang sinis jer.,, tak sedap la..
Lagipun selalu sgt smpai umah lewat skrg..huu..

Budak Kampung berkata...

byk kak yg online dah skrg.nurul lgsg xpnh miss.tu yg xbalik umah kak nor.kalau balik umh dia, kena mrh mghrb2 tgk tb

syawalsimpsons berkata...

sue tak tau kalo ada yg onlien..yg sue tau, sue dah abis baca citer ni...hahahahha..haiiipp...indah tu sue tau...hahahhahah..berangan nak ngan abg zen la ni sue..hahahhah

idzwa kamaruddin berkata...

tak tgkkk...huhuhuhuuu...

Tanpa Nama berkata...

saya tengok kat Tonton ..kena daftar dulu pastu baru leh tengok ...tengok waktu pagi pagi rasa ceria je tengok indah ...

Lily@MamaZaraZareef berkata...

kite suka tgk abang zin jek..indah ok gak tp sesekali rasa mcm terlampau2 plak huru hara die tuh..hahahaha

amiey lee berkata...

kta tak smpat tgk la nad :(

heee tapikan skrg kita layan kusinero cinta tu..hubby suka plak..mana taknya kan ada chef2 dlm tuuu hahahaha

Gieyana berkata...

Best gk kn..klau blik awal sempt gk kak G tgk..:)

Adlin Mohamad berkata...

memmang mula2 siap skip tgk drama ni sbb watar si indah ni cam x betol ahhahah ..sejak2 nk abis ep baru layan

Eliss Mie berkata...

Eliss pun layan gak..hihihi

Nafisa81 berkata...

Teringin nak tgk...tapi tak punya kesempatan

noorzie berkata...

best3x...sy pn layan kt on9 je kak,suka tgk tajul2 tu..hehe..bab indah tu layan kan je la kann, lama2 ok je ha..sy layan kt kepalabergetar.blogspot.com je..senang sume episod ada..

Myra Jay berkata...

Myra pun jrg2 dpt tengok, tu pun sekali lalu je..
Tapi bila ramai yg cakap best, sanggup marathon epsido 1-16 dalam amsa 2 hari je..hehee

Ni tak sabar nak tnggu petang ni plak :D

ch@ berkata...

yeay...slmt menonton.
kita nk bc novel dia. ceritanya menarik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...