12 Jun 2014

Seronok Lepas 2 Minggu Tak Keluar Rumah :)

akhirnya zakwan dapat tengok dunia luar selepas 2 minggu terkurung dalam rumah
hehe
gi GM Klang ritu tak kira la
sebab dia dok dalam kete je, kiranya terkurung gak tu
takde jumpa orang ramai, hahah! aci ek? :P

malam semalam pi Tesco Setia Alam
MamaZN takmo soping sorang-sorang
padahal memang PapaZN nak drop by je
tapi MamaZN takmo, nak soping sesama, hehe
terpaksa la tolak 2 troli
1 isinya zakwan sahaja
lagi 1 isinya nayli dan barang-barang, haha!

happy je zakwan dapat dok dalam troli tu :)

sebenarnya bleh dah zakwan jalan-jalan
kalau kat dalam rumah dah siap berlari & melompat dah pun
luka dah baek dah
tinggal nak cabut kulit luka yang kering tu je
kalau budak berani, memang dah dicabut sendiri je tu

tapi zakwan ni kan hati tisu
semua benda takut & risau
dia masih risau nak pakai seluar, haha!
banyak kali dah MamaZN soh pakai seluar
berlatih dari sekarang, nanti dah sekolah payah plak
takkan nak pakai kain pi sekolah kan? haha!

semalam dah start pakai seluar dah
bila malam je pakai kain
seronok ye zakwan? angin masukkk je
haha! :P
selama ni pinjam kain PapaZN je, malas nak pi beli
nampak gaya zakwan dah suka berpelikat
nak carikan jugak la sehelai dua nanti :)

15 comments:

Sweetmama berkata...

heheh..mestilah srnok dapat keluar,
alhamdullillah sihat..

::NureeN:: berkata...

hati2 yerr.. anak member baru ni jatuh trolly tue gara2 nak capai brg dr dlm trolly.. berjahit bwh dagu huhuuu

Falsya berkata...

Wahhh suke lewww tewww zakwan..ilang bosan sbb dpt kuau..kite yg dh xberapa nak muda nie pun bosan je sbb asyik duk umah inikan la pulak bidak..

mamaarifakeem berkata...

Hikhik... kenangan terindah semua ni kan zakwan.. kategori berani la dia.. cayalah..
Arif rasa tunggu akeem besar sket la, sunat sama2x... hihi..

mummy_ayu berkata...

dah bujang kan..pandai plak dia pakai kain pelikat yer..

eima berkata...

hahah cam budak besar la zakwan pakai cam tu ....

cam kite jugak lps abis pantang je kemain syok dpt keluar kan

Naemah Umi berkata...

Amboi kemain muka happy dia dpt kuar tu hehehe...

Amanda Suria berkata...

Alhamdulillah dh sunat..dh baik dan dh besar dh pun anak bujang ni kan..

dalila berkata...

suke zakwan yee..alhamdulillah..selesai dah..kite ni bile ank yg sunat mak yg bedebar..mcm nk bsalin plak..*cmane la klu danish sunat nnt*..haha

QasehnyaRania berkata...

suka zakwan ye dpt teman mama shopping.hiji

Lily@MamaZaraZareef berkata...

dah baik ye dia..alhamdulillah..dah jadi big boy dah zakwan..abehla pasni zakwan kenalkan awek kat mama..kikiki..acik gurau je ye..=p

Adlin Mohamad berkata...

pantang betul2 yea hehehhe
comel ngan kain pelikat tu

Masya berkata...

haha berkain pelekat koo ke tescoo sempoi...

LYAfrina berkata...

hihi..comel je abg zakwan duk dlm troli..

awal la abg zakwan sunat ye..

Fiza Rahman berkata...

Seronok dah habis pantang yerp.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...