05 Jun 2014

Rambang Mata! Mana 1 Nak Pilih Ni?! ;)

rambang mata..!
serius rambang mata..!
semua kaler cantek-cantek belaka
hahaha..!

orang mula sebuk cari baju raya dah ha
yang kita sebuk cari blouse plak, hehehe
tak salah pun, kekkeekek :P

suka cuci mata kat website ni
harga semua dah termasuk postage
tu yg syok tu ;)

*nakbeli*taknakbeli*nakbeli*taknakbeli
^___^

kat website ni bukan ada blouse je
ada dress jugak
teringin nak pakai
tapi bila memikirkan ketinggian 165cm
dan pakai baju saiz XL
cam payah je nak cari dress yang menepati piawai
takut kang dah beli kena tambah renda plak kat bahagian kaki, kikikiki :P

jom cuci mata sesama, jom!
hehe
meh klik website poplook ni ;)

16 comments:

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

dah lama tak sopim kat poplook. last beli masa pegnen haitu

Chekgu Azrine berkata...

Poplook erk..beli..beli..jgn xbeli

Masya berkata...

terjebak jugak.. x pernah ada koleksi.. tp salu tgk lisa surihani pakai cantik²kan.. tergoda di buatnya.. ade satu dress dah aim.. harap dptlah gayakan raya nnt.. sbb baru aim x beli lg kat poplook hahahahha

idzwa kamaruddin berkata...

purple!mustard!

Gieyana berkata...

Oh cuci mata kt sini yer...teringin gk nk beli tp tkut loose sgt ler plak..

Umi Nazrah berkata...

salam singgah. saya rasa macam kena beli ja semua kaler ni. hahahhahaa. memang dah rambang mata tak tau nak pilih XD

salwana nordin @ che'wa berkata...

saya jarang masuk web poplook ni..biasanya mana yg berkenan selalu sold out hhheeee...

wahhhh nad dah mula shopping raya ni :)

el berkata...

iols pun ada gak dok usha2 poplook tu ada gak yg berkenan..size pun ada ekekeke..nti pas bersalin dlm pantang leh lah menyopin tuk raye ekeke

Ibu Lala berkata...

Shopping je sume. X payah pening nak pilih

msredcheesecake berkata...

Selalu bdkenan brg kat poplook ni tapi xpenah beli...

eima berkata...

Mmg cantik2 tp ai usha je tkt nk beli..org bdn kecik cam aku ni mmg ssh cr bj

Nafisa81 berkata...

Malas nak beli dress online. ..tak dapat acu kat badan...takut senteng

mekchu berkata...

irma ni tak pernah try... tp haley ada 2 helai.. hahaha... semlm terbeli skirt pulak... ya ampun... tlg azankan

PetakBunga berkata...

renda? ha..ha..

tak pe..nanti Zn buat trend baju baru..
bernda kita raya ni..

Fiza Rahman berkata...

Dah borong francine. Tapi backorder. Cantik gak baju ni. Tapi utk daku yg petite ni nampak longgar sgt pon tak cantik.

Pilih...jgn tak pilih.

Sue-Rya Qistina berkata...

mmg kena terjah ni..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...