04 Jun 2014

Movie Time! | X-Men : The Days Of Future Past

dah lama zakwan nak tengok movie ni
tapi mamaZN tak kasi, hehe
sebab masa tgk trailer macam xbest je
pastu macam gelap je citernya
takut zakwan bosan & nayli takut
mamaZN soh zakwan cari je cd pirate ngan papaZN nnt

cadangnya lepas dah berjalan kat SCM
kami nak ke Klang Parade
sebab zakwan nak main kat Kidz Paradise
ala, playland yg serupa kat dalam The Mines tu
tah cemana, zakwan taknak ke sana tetiba
dia rekues nak tengok movie jugak
ayat pancing dia :
'ala, hari ni kan hari saya... papamama dengar cakap saya ye'
baekkk..!

tapi mamaZN cakap, tengok malam
sebab tak beli tiket lagi
taknak beratur panjang-panjang
beli online jek sonang, hehe
lagipun kitorg x bawak baju sejuk
zakwan kata ok

okeh la, kul 2 balik umah kul 8 dtg SCM semula, haha! tak pasal-pasal je :P

disebabkan lambat beli tiket
jenuh la duduk kat barisan seat depan-depan
dahhh, zakwan refused utk duduk situ
sebab kuat sangat bunyinya...
jangan buat hal!
mamaZN suruh tutup je telinga dengan sweater, hehe

overall citer dia ok la...
takde la sampai 'wowww!' macam ironman 3
mamaZN kasi 3 bintang utk filem ni :)
lagi best kalu korang dah pernah tengok filem x-men yang sebelum-sebelum ni
baru senang paham dan kenal watak-watak
zakwan tak pernah tgk x-men yg dulu-dulu
dia nak tengok sebab ada wolverine je
nayli plak lagi best, selamat beradu dah
walau dalam kebisingan, haha!

slack sket sbb tengah syok-syok menghayati...
bleh plak filem ter'stuck'!
aihhh, spoiled btul!
ada beberapa part plak tu yg jadi gitu
sabo je la...

paling lawak...
zakwan terlelap sekejap kat dalam wayang
pastu pakej sekali dgn ngigau!!
hahahaah! alahai, anak omak! :P
siap jerit-jerit tak tahan tu, hehe
bila bagitau, dia tak mengaku
zakwan cakap 'mana ada saya tido'
hahahaha..! malu le tewww ;)
zakwan dah ngantok sebenarnya
tapi dia lawan mata semata-mata nak tgk movie malam tu, hehehe
zakwan, zakwan ;)

dengar cite, filem maleficent lagi best ek? zakwan dah sehat nanti
nak ajak pi tgk movie ni la :)

12 comments:

idzwa kamaruddin berkata...

seronok nyer

syawalsimpsons berkata...

sue tunggu akob cari dalam tenet la citer ni..lambat sikit la...kikikiki..tp maleficent pada sue la,,,mmg best, tak rugi tgk...bila tgk, rasa khayal, macam kiter sendiri masuk dalam hutan cantik maleficent tu

::NureeN:: berkata...

amboi zakwan.. kemain kamooo....
nayli yg ker msk wayang.. nureen x tau la klau emir... rasa mau dia tawaf 1 wayang tue

salwana nordin @ che'wa berkata...

saya tak suka tgk citer ni..suka lagi iron men sbb hero hensem sgt! hhhaaaaaaaaa..

tp kalo ikutkn anak laki tu mmg citer2 gini mknn depa la kan..

rajinnya awak sekeluarga tgk mlm2 ye..kalo saya confirm berdengkur dah dlm tu hhhiiii

el berkata...

ritu pun weols banjer budak2 tu tgk movi..bila tya nak tgk movi ape..3 budak tu serentak ckp godzilla haha..tp mama diorg nak tgk maleficent huhu..tp xpelah bg can lah kat budak2 tu..kang tgk maleficent diorg x faham pulak hahaha tp nak gak lah tgk cite malfeicen tu sebelum meletop..tp iols paling geram benci menyampah 28/6 nti x dpt nk tgk transformers pujaan atiku..iols dlm pantang huwaaaaaaaaaaa

eB berkata...

best ke? eB cam sue gaks... kami tgk maleficent... sgt2 best :)

eima berkata...

nk bw fahim tgk cite dragon 2kot 22 jun ni .... hmmmm

Falsya berkata...

Huwaaaaa jelesnyeeee..nak tgk wayang jugakkkkkk!!!...;((

mamaarifakeem berkata...

Kaki wayang betullah depa.. mujur la papazn jns sporting kan... sejak ada akeem mmg tk jejak wayang lg..wuuu...

kayyana berkata...

erm.. dah lama tak tengok wayang. since ade anak anak.. mcm tak confident nak bawak depa tgk wayang la kak nad. hehehe

Fiza Rahman berkata...

Cari CD jer lah nanti.

Nory Zoulkefle berkata...

syiokknyer tengok wayang...
nory nak tgk wayang kena tunggu Iqy besar lah jawabnyer..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...