05 Jun 2014

'Pow' Kereta Remote ;)

citer zakwan tak abes lagi, haha!
ampun kan saya penunggu gua :P

sebelum sunat, papaZN cakap
'sebab zakwan nak sunat, nanti papa belikan hadiah'
amboiii, sengih sampai ke telinga la zakwan!
macam-macam dia senaraikan
tapi kesian, papaZN cakap takleh banyak-banyak, 1 je bleh
okeh, 1 pun takpe daripada takde langsung :P

mula-mula zakwan mintak mainan lain
tah cemana 2-3 ari sebelum hari 'serah diri'
dia tuko pikiran - nak kereta remote plak
ehhh jap! bukan kereta tapi kereta kebal!
mak aihhh, kemain taste dia!
zakwan cakap nak macam Ehsan punya (Upin Ipin)
boleh jalan kat kawasan berbukit & berbatu

kitorg x beli kat dalam shopping mall pun bawak pi beli kat kedai mainan dekat dgn umah
kedai ni mmg khas jual kereta-kereta remote
bukan kereta je ada, helikopter, bot, robot
dan paling zakwan excited, ada kereta kebal jugak!

ksian lagi skali kat zakwan
sebab papaZN tak approved utk beli kereta kebal tu, huhu
dah la bapak beso! rege pun beso la jugak
lebih rm200 kottt!
sori zakwan... berlebih sangat dah tu

last-last zakwan pilih kereta remote lain
lagi cun, lagi best, lagi stylo
rege rm50 hehe
okeh, passed! :P

lagi 1 sebab papaZN nak beli kat kedai ni berbanding dgn dalam shopping mall
sebab kat kedai ni ada servis utk baiki kereta remote jugak
pastu barang spare part pun banyak
jadinya senang sket kalu tetibe ada masalah bebila nanti

9 comments:

mummy_ayu berkata...

good boy la dia..dgr ckp papa n mamam yer..
ala pic last tu...dah leh senyum dah.. :-)

lieyalatif berkata...

kalo lieya pun nad...anaknak sunat n berani nak sunat mmg mcm2 adiah bagi sebagai reward heheeheeh....

adoiii nad dah ade anak bujang ...auwwwww...rase mcm berkobar2 nak sunat dayyan jek kakkkakaka

kayyana berkata...

bgusla zakwan ek.. kalau anak yana die ckp nak kete kebal kete kebal tu jugaklah die nak.. takmo yang lain... adeh... manja beno kan.. sabo jelah... jg remote kete tu leklok ye zakwan.. dah jadi abg tau

Cik Jue berkata...

seronok dapat hadiah walaupun kena serah diri lepas nie

idzwa kamaruddin berkata...

seronok nyer dia!

el berkata...

xpelah zakwan cun gak kete remove tu harga pun berpatutan ekekeke..ha nti nak raya kumpul duit raya byok2..leh beli hat mahal skit ekeke

Nafisa81 berkata...

Oklah...hadiah keberanian si zakwan

Fiza Rahman berkata...

Best lah zakwan. Nak sunat dapat keta control ☺

Sue-Rya Qistina berkata...

alhamdulillah..seronok tgk anak2 seronok kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...