27 Jun 2014

'Orang Jauh' Nak Merasa... :P

selama ni kami je yang selalu ke Setia City Park
biasa sangat dah pun citer kat blog, hehe
tapi kali ni bawak 'orang jauh' plak
diorang teringin nak lepak/riadah kat taman ni
nak merasa sendiri kemeriahannya hehe
moh le reramai ke Setia City Park lagi :)
merasa la jugak diorg datang sini
kalau tak, terpaksa tadah telinga je
dengo kami bercerita pasal tempat ni, haha!

'orang jauh' la sangat kannn :P
padahal dari Shah Alam & Putrajaya je pun!
kasik la dorang merasa kemeriahan taman ni bila petang-petang weekend
baru diorg tau betapa sesaknya padang tu!
sampaikan tali layang-layang pun boleh terbelit-belit sesama sendiri
camno tu? :P
nak tunjuk betapa ramai beno la yang main lelayang jugak, haha!

lepas ni bleh repeat lagi
janji, aunty wawa & aunty yaya sanggup datang ke Klang, hehe

Klang best, apa?
haha! saje sedapkan ati :P








14 comments:

Ratu Hatiku berkata...

Bestnya...x pernah smpai sini dan xtau pun betapa meriahnya kt sini... uhuhuhu

Adlin Mohamad berkata...

ari tu pi tmn kembara member ada ajak singgah sini tp masa x mengizinkan hehe

::NureeN:: berkata...

bestnya YA ALLAH.... dpt lepak2 santai mcm ni...

Cho Zila berkata...

akakpun tak sampai lagini... tapi penah sampai sp setia sebab kerja depan setia city park

Irrayyan berkata...

Bw :)
Salam singgah dari irra
http://www.irrayyan.com

QasehnyaRania berkata...

blom pernah sampai lagi ke sini..

syawalsimpsons berkata...

lepas ni ada rezeki sue datang situ, sue roger la nad,,.i.ikikikikkik

salwana nordin @ che'wa berkata...

kalo dah jumpa kawan2 smua benda pun jd best kan :)

Myra Jay berkata...

Bestnya ramai2 duduk macam ni.. nampak meriah :D

Lily@MamaZaraZareef berkata...

aritu tertgk tpt ni masuk dlm tv tau..nmpaklah penagacara die main giant bubble tu..hihi..nway, nayli nmpak dah anak dara sangattttt..^_^

Masya berkata...

hihihi ... bestlah klang sentiasa dihati .. bandar dirajakan..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Bestnya lepak-lepak tu Nad..

Selamat berpuasa ye Nad :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Bestnya lepak-lepak tu Nad..

Selamat berpuasa ye Nad :)

Nory Zoulkefle berkata...

nory tak pernah sampai sini kak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...