24 Jun 2014

Hari Sukan Sekolah Zakwan

ahad baru-baru ni
mamaZN & nayli jadi pompom girl
sokong rumah merah - rumah sukan abang zack :)
papaZN plak jadi pompom boy, hikhik
1st time papaZN tengok abang zack bersukan
tahun lepas tak berkesempatan

zakwan masuk 5 acara termasuk perbarisan
mamaZN dok risau-risau je dr malam sebelum sukan
takut zakwan nangis macam tahun lepas
sedih sangat bila kenangkan balik
ye la, ksian kat zakwan
ksian jugak kat cikgu
nak kena arrange budak sebagai ganti
kalau-kalau zakwan buat hal kan

sukan buat kat perkarangan sekolah zakwan
kul 8 dah kena ada kat sekolah
alhamdulillah, cuaca pun baek sepanjang sukan
alhamdulillah jugak zakwan nampak happy kali ni bersukan dgn kawan-kawan
memang lain sangat kalau nak dibandingkan dgn masa kat sekolah lama, huhu

dalam 4 acara yang zakwan join
ada yg dapat tempat pertama, ke-2, & ke-3
tapi bila penyampaian hadiah
berdasarkan markah keseluruhan rumah sukan
rumah sukan zakwan dapat no.2
ok la tu, at least zakwan pun ada membantu kasi markah jugak, hehe

part hadiah pulak
zakwan teringin nak dapat medal macam masa sukan kat sekolah dulu
dari pagi dia kata dia nak buat betul-betul
nak dapat medal, nak kumpul banyak-banyak
tapi bila penyampaian hadiah 
memang tak dapek la, huhu
ketua kontinjen jek dapat piala
yang lain semuanya dapat tipuware
memang kasi kat mama je la hadiah tu ye, zakwan hehe...
















18 comments:

salwana nordin @ che'wa berkata...

seronokkan nad tgk hari sukan anak :)

kalo wa time perbarisan suka beno touching padahal perbarisan je pun hhhaaaaa

alhamdulillah kami smua aktiviti sukan anak dpt join..

seronok bg support kt anak2 spy rasa diri mereka dihargai kan..

go..go abg zack!!

Masya berkata...

hihihi .. happy betul muka zakwan .. dia x besar ni x tkt lg dah... alahai ciannya tak dapat medal yer...

Sidratul Muntaha berkata...

aqil dgn ara
menang xmenang still dpt medal jugak
huhuh

idzwa kamaruddin berkata...

seronok nyer :)

::NureeN:: berkata...

sronoknya...
nureen plak x dpt join hari sukan kat tadika elly sbb indoor jerr hahhaa

Lily@MamaZaraZareef berkata...

wahhh..congrats zakwan!!! dpt hadiah 3 daripada 4 acara terer lah tu kan..^_^

mummy_ayu berkata...

seronoknya...
Ayu tak pernah lagi tgk sukan sekolah anak...sbb manjang takde sukan but tahun nie..sekolah Ian kata nak buta sukan, tak tau la bila,

Falsya berkata...

abg zakwan hensem laaaa..yg pom pom gurl geram sgt aunty tgk..nak geget2 rase..

sue zainun berkata...

happening kalau tengok hari sukan diorg..

QasehnyaRania berkata...

cayalah abang zack
smngat mama papa nayli jadi pompom girl n boy bg semangat kan..

lieyalatif berkata...

tahniah zakwan!!!

alahai tgk entry nad ni rindu plak nak tgk anak2 bersukan sekolah.... tunggu dayyan masuk tadika la nanti... lepas ni musim berkonsert plak kan nad....

Wan Amira Wan Salleh berkata...

alhamdulillah, berkat doa mama papa juga zakwan terror tahun ni

Wan Amira Wan Salleh berkata...

alhamdulillah, berkat doa mama papa juga zakwan terror tahun ni

mamaarifakeem berkata...

Cayalah abg zack... dh besar kan...dh berani...
Lerr..awat depa tak buat medal or piala kan, kalau tak, dah byk koleksi zakwan blh kumpul..herm...
Tahniah!

syawalsimpsons berkata...

panjang langkah zakwan ni...best2....

Fiza Rahman berkata...

Meriahnya.

Nory Zoulkefle berkata...

seronok tgk budak2 bersukan, kadang2 ada yang lucu jugak tgk telatah dorang...hehe

Nory Zoulkefle berkata...

seronok tgk budak2 bersukan, kadang2 ada yang lucu jugak tgk telatah dorang...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...