19 Jun 2014

Bila Nak Cash Out Ni? :P

tahun ni belum lagi klik cash out
walau $ dah lebih rm50
asal nak klik je, mesti rasa terbantut
sebab terasa sayang plak amount dalam nuffnang tu, hehe

ala, bukan banyak sangat pun
rm200 pun tak cecah, haha! ngade je kan? :P
rasa macam nak kumpul bebanyak
tapi tu la...
xtau la niat ni bertahan sampai bila, hehe
kot kang akhir bulan ni cash out jugak kekdahnya, haha! :P
bukan leh percaya mamaZN ni
tak tetap pendirian, kekekeke :P

orang kata, kalau nak cash out tunggu akhir bulan
baru la tak terasa lama sangat nak tunggu cheque, hehe
mamaZN akui sbb dah penah buat camtu

orang kata jugak, lepas cash out
be/cpuv lagi 'berduyun tiba'
(nyanyi ala juliana banos ;P)
lagi mahsyuk la kan..? hehe

tapi tu la...
ni lagi 1 sebab kenapa mamaZN tangguh-tangguh nak cash out
sebabnya, baru pasang niat nak klik
be/cpuv baru muncul
bila dah muncul mesti la nak tunggu sampai dia metered
baru la $$$ bertambah kan...
kang, niat lagi nak klik cash out
be/cpuv baru datang lagi dok running, haha!
memang sampai ke sudah la tak cash out pun, kekekkeek :P

panjang lebor bercerita
padahal nak share baru dapat be/cpuv lagi
sekarang ada 2 ketul yang dok running
please, lama sket menari...! :P

tq nuffnang!
tq kawan2 yang slalu dtg sini
sekaligus menjana pendapatan mamaZN yg tak seberapa, hehe
merepek meraban pastu dapat $ free sapa takmau kan? ^_^


8 comments:

babYpose berkata...

Alhamdulillah rezeki :)

Mama Idlan Irsyad berkata...

alhamdulillah..tahniah...byk tu dkt 200., nmpk gaya mmg kn tgu la kan...

Nafisa81 berkata...

Akak sekali pun belum layak cash out...hahaha...

mamaarifakeem berkata...

Hihi... akak baru semalam tertekan cash out... tu la tahun ni baru sekali ni kot cash out.. lama tak jengah akaun, semalam jengah, cepat pulak tangan nk menekan...hii...

Alamdulillaj, blogging suam2 kuku cam akak pun masih ada rezki dr nuffnang... syukur la...

Nad pun tahniah, boleh juga sopink2 tuk raya kan..hihi..

Ooh tq sesangat n3 nad psl app update blg thru phone tu, snagt2 la membantu akak yg ketndusan masa ni.,hihi.. maceeh... :-)

Eliss Mie berkata...

Tahun ni kurang berblog sket sbb sejak tukar boz ni byk sgt kerja baru..nufnang pun malu2 kuceng nak singgah..huhuhu

Masya berkata...

KT TAHUN NI BARU BULAN LPS TEKAN CASH OUT HAHA.. X TAHAN.. TGK AMAUNT ... KIKIKIKI ...

TAHNIAH NAD MAKIN MASYUK ..

Fiza Rahman berkata...

Hujung bulan ni nak cash out lah.

QasehnyaRania berkata...

alhamdulillah
sy dh credited semua be.dok tunggu yg baru bila nak muncul ntah.

sy cash out bulan dua hri tu.selalunya simpan setahun je.kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...