19 Jun 2014

Aplikasi Untuk Update Blog Thru Handphone

adoi-doi-doi..!
kelmarin, seharian tak bleh nak publish entry
rasa geram dari pagi membawak ke malam!
taktau apa punca
dah godek-godek tak bleh jugak
ggrrr..!

skrg ni mamaZN memang online thru hp je
update blog, bw, fb, ig semua thru hp
malas sesangat dah nak on lappy, huhu!
update blog plak, guna aplikasi Blogger
mamaZN install dari playstore
selama ni tak pernah ada masalah pun
tetiba kelmarin, bikin jiwa guwe kacau!

godek-punya godek-punya godek
last-last install je la apps lain
try guna Bloggerdroid
tah la ok ke idak
masih baru lagi kan, banyak kena blaja
testing smlm, lepas la plak publish 1 entry
fuhhh! alhamdulillah... lega rasa

ada kan entry baru mamaZN kat dashboard korang? ^_^

nak tanya...
ada tak yg update blog thru hp macam mamaZN?
korang guna apps / aplikasi apa?
share jap! ;)
tqia!


12 comments:

Naemah Umi berkata...

umi pernah guna app ni...ok la bleh update blog ekekeke...tapi now dah uninstall

skrg umi update pakai ipad guna app Blogsy, tapi app ni kena bayar, dah tak igt brp...sgt senang guna app ni :D

PetakBunga berkata...

ada..
tp pernah try guna.. kalau draft..dia ikut date draft, kalau kita x tukar tarikh nak publish..

idzwa kamaruddin berkata...

biase gak pakai hp bileru pdate tapi yg tak best tak bleh edit n tak bleh nak tukar font...pakai iphone5 amik app blogger

mummy_ayu berkata...

tak pernah plak guna apps nie..selalu update kat hp guna blog biasa tu..mcm kat pc gak.

Adlin Mohamad berkata...

saya guna bloggeroid la penat2 taip bila publish xde kat blog banyak kali try masa kat tab dulu ok je last2 malas dah thru phone kena update pakai appy je tu seminggu sekali baru update heheh

*∽ IZAN ∽* berkata...

K.izan guna sama mcm Nad jugak. Tapi nak edit tu limited gak laaa... express update mode ok hihihi

Chekgu Azrine berkata...

Akk selalu guna hp sis..
Bloggerdroid

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

guna yang ni jugak.. lagi satu ape ntahh. kadang guna jugak yang tu.. tapi malassss la nak update blog skang ni huhuuh

aLyNnZ berkata...

Sama lar dgn alynn sejak dlm pantang ni sumer pun thru phone..update blog alin mmg guna apps ni nad..so far tak mengecewakan kecuali kalo time tu line tenet cam sipottt..haha..

syawalsimpsons berkata...

sue pon guna apps ni jugak...so far ok la kalo kat luar..jgn risau, ada je entry nad

Lily@MamaZaraZareef berkata...

kite suka update blog guna laptop gak..blogwalking pon nak jugak ngan laptop incase terpaksa sgt baru guna tab..fb jek kot suke bukak guna tab..bukan ape, selalu sgt salah2 taip klu guna touch screen nih..guna laptop laju sketttt..kikikiki

Mama Idlan Irsyad berkata...

mula2 dl instal blogger...tp pastu ntah tekan apa..nk bt auto publush tp dh terpublish...terus unistall..skrg update guna yg biasa..buka dr chrome mll tab...tp typo bykla..huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...