15 Mei 2014

Zakwan Pi School Trip, Kami Plak Pi Shopping! :)

aduhhh
lama rasanya tak pi soping-soping
sebelum ni walau ke mall pun
tapi tak membeli belah, cuci mata jek
saje nak mula dari sekarang
beli sikit-sikit baju kasual utk raya
tak sanggup nak bersesak nanti, huhu
tu kata sekarang la kan
akan datang bila tiba masa kot jadik lain
xtau la plak nanti, hehe

lepas antar zakwan ke sekolah pagi sabtu tu
kami plak menuju ke gm klang
hajat di hati nak cari dress nayli
kat sana murah sket

ala, cari yang biasa-biasa je pun
idok la berkerawang, berlace bagai
kang dia takmo pakai, mak plak yg nanges, haha!
dapat la 3 helai rm75

memang dah tulis dlm list beli 3 helai je
takleh lebih, nanti lari bajet hahahah! ;P
kedek mak kamu ni ye nayli, hehe
lagipun nak cari tshirt ngan seluar nayli jugak
tu sebab beli 3 helai je hehe

pastu beli la jam tangan sorang 1 utk zakwannayli
sebelum ni dah ada beli gak utk dorg
tapi biasa la, tak sampai seminggu dah jahanam!
harap kali ni bertahan lama :)

masa jalan kat gm klang tu
bleh plak terpandang seseorang yang dikenali
abby fana dj radio & pengacara mhi!!!
dia pun soping kat sini uols!
cantek sangat dia bertudung :)

dah lepas ke gm klang
mamaZN teringin nak pi soping kat jusco bukit tinggi
ingatkan ada sale! rupanya nan ado!
adoidoidoi, postpone soping la jawabnya

masa jalan kat area lobi, tm ada wat promo
dpt la tengok dari dekat dj hafiz, pengacara showdown tu, hehe
dengan peserta raja lawak - fendi
sempat gak papaZN bersembang ngan dorg kejap, hehe...

bila balik umah, jiran depan rumah wat makan-makan
alhamdulillah, langkah kanan la kami
ada kejadian yg tak diingini terjadi kat umah jiran ni
angkara mamaZN, kelakar giler kottt!
malu nak citer, hahahaah! :P

hmmm...
nampak gayanya
kena tunggu sale lain plak la pasni
takut takde masa jek nak soping
cuti sekolah takleh ke mana, zakwan sunat
kalu bleh takmo kaco bulan puasa, huhu

tengok la cemana nanti...

12 comments:

salwana nordin @ che'wa berkata...

wwwaaahhhhhhhhh nayli dah ada baju raya :)..cantiknya dress dia..

mcm saya dulu jugak..bila anak no 2 girl, shopping tak hingat hhheee..

elok la beli sikit2 sblm raya, nnt dah bersesak susah kan..

sama mcm kami la..biasanya sblm pose akan shopping..mgkn bulan depan..in syaa Allah..

thn ni ingat beli ala kadar je baju kasual sbb saya gatal menempah pulak gaun2 budak ni..

utk si abg wajib tetiap beli..biasa arrr badan XL hhheeee

syawalsimpsons berkata...

wah soping dah..sue tak tau bila..kikikikikikik.....apa citer kelakar tu nk tau gak.kikikiki

Azura Aziz berkata...

comey jam Nayli ;)

Chekgu Azrine berkata...

Btul..akk pun dh start mmbli bju ank2 akk utk pkao raya

eima berkata...

Wahh best gile dh sopin..kami ni tah bila....bgs beli awal pastu rileks je

QasehnyaRania berkata...

syoknya dh soping baju anak ye
penuh xtvt nti ye..
apa kjadian tu kak.citer la.hihi.

Nadiah Sidek berkata...

nayli, aunty nak pinjam dress boleh? aunty tak ada dress :p

kejadian apa tu? cerita...cerita.. (sibuk je nak tahu..hehe..)

Masya berkata...

zakwan sunat cuti sekolah ni?? tahniah berani dia.. amir kalau ditanya sokmo geleng ... takdalah jauh sgt rumah kami hala port klg nak ke pulau indah sana tu...

el berkata...

el pun dah mula sopin baju raya tuk bebudak tu..sbb nti bln pose el dlm pantang..mn nk bersopin woiii..so skun tgk ada byk sales..rambang mata tgk..skit2 beli..hope dpt settle seblm iols beranak haha
cantik2 baju gaun nayli

mummy_ayu berkata...

seronoknya..
comel2 gown dia...Iris sekarang nie..dah kurang pakai gown

Myra Jay berkata...

Geramnya lahai dengan Nayli ni, comel bangat... hehee

lia berkata...

haaaa apa cter klakor tu... kabo ler he3...

lawaaaa baju raya Nayli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...