30 Mei 2014

Tak Sangka Masih Diingati ^_^

cewahhh! tajuk amat poyo di situ
muahahaha..!

walaupun mood nak meng'update'
2-3 entry dalam sehari masih belum mai
tapi tetap ada be/cpuv yang sedang menari :)
2 be/cpuv yang masih dok running sekarang
tenkiu nuffnang!

lama dah tak memunculkan diri
tapi di saat kemalasan melanda
time tu la dia nak berjoget, hehe
takpe, takpe... sila la berjoget selama yg boleh
ai is suka ja! :P

tangan dah gatal-gatal nak klik 'cashout'
tapi hati dok kata 'sabar, sabar...'
adoi! tak tenteram dibuatnya, haha!

teringat 1 status blogger terkenal, bro framestone aritu
pasal ramai blogger update entry pasal be/cpuv masing-masing
dia tanya, perlu ke?
hahaha! terkono den! :P
bagi saya perlu la kot
di saat takde menda nak bercerita
sedikit sebanyak bleh gak dijadikan modal update blog, hikhikhik
suka-suki je kan? hahah!
pendapat anda pula bagaimana? :P




15 comments:

lia berkata...

he3 kita x de hal org up n3 psl iklan nuffnang ni... cuma kita je yg super M nak wat n3 psl ni ekekekee... kecuali da x de cter sgt + ms tu rajin nak menulis, mmg akan up jugak n3 psl ni ekekekeeee

mama tisya berkata...

wah 2 be...tahniah...akk tgal 1 be je...bg bro tu die dh otai2 tkperu la kn..bg kita blog picisan ni update utk kenangan kan...hehe

msredcheesecake berkata...

alhamdulillah rezeki.... congrats

Chekgu Azrine berkata...

tahniah sis..semoga masyuk

Masya berkata...

alhamdulillah ... ada jugak rezeki ... kt tgl satu jer on going ngeh .. ngeh .. ngeh ...

Sue-Rya Qistina berkata...

blog kita, cara kita, terpulang pada individu..kalau dh xde cerita, update nuffnang pun ok ape. hehehe

Budak Kampung berkata...

kak..nurul klik iklan lactacyd.

syawalsimpsons berkata...

alhamdulillah..tahniah nad,,rezeki tu

syawalsimpsons berkata...

alhamdulillah..tahniah nad,,rezeki tu

el berkata...

betul betul betul
saya sokong
xde mende nak update
update nuffnang pun bolehhhh hehehe

idzwa kamaruddin berkata...

tahniah :)

Mama Idlan Irsyad berkata...

hehe.. betul3x.. dah xde benda nk update.. update ni pun ada jgk uv masuk kan..hehe...

mamaarifakeem berkata...

Hihi.. tahniah...
Pd akak, kalau ada masa nak aje buat n3 psl nuffnang ni, tp apakan daya, tak de masa ..huuu..

kayyana berkata...

cehcehceh... tajuk... mestilah nuffnang ingat.. hahaha.. akak kan blogger tegar gitu.

QasehnyaRania berkata...

alhamdulillah.rezeki kan :)
saya tinggal satu je dok berjoget. hihi

*akak, saya selalunya bertolak dri kl dlm jm 5.ikut latar ekspressway.sampai jeram ngam2 jam 6..
*setakat 3 kali pergi mmg x pernah booking lagi..main terjah je.. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...