16 Mei 2014

Selamat Hari Guru, Cikgu!

16 mei 2014 - selamat hari guru!
kepada semua cikgu-cikgu seluruh malaysia

terutamanya cikgu-cikgu
tadika ihsan, utm
sekolah kebangsaan sri skudai
sekolah agama batu 10
sekolah menengah skudai
sekolah menengah convent teluk intan
SERATAS, taiping
pensyarah @ utm
& semua cikgu yg penah mengajar secara langsung atau tak

tak lupa jugak pada cikgu yg paaaaling awal mengajar , atoknenekZN :)

hari ni sekolah zakwan ada sambutan hari guru
ada pertandingan mewarna
ada persembahan murid-murid utk cikgu
apatah lagi, lupa plak...

sebenarnya tak ready pun hadiah cikgu
pastu tetiba terpikir, kesian plak kat zakwan
kang dia tengok je kawan-kawan bagi
so, malam tadi baru bertungkus lumus sediakan, hehe
last minute betul!

mamaZN je yang sediakan
zakwan kul 8 dah selamat beradu dah...
-_-'

tak sempat dah pun nak beli-beli
nak tempah apatah lagi huhu
wrapping paper pun nan ado
nak kasi pada cikgu kelas zakwan je
jadiknya kami sediakan 1 hadiah
hadiahnya tudung AJ, hehe!
kurrrlasss cikgu! :P

biasa-biasa je hadiah zakwan ni cikgu
harapnya cikgu sudi terima...
^___^

buat kawan-kawan bergelar guru
teruskan usaha anda
anda memang layak utk dirai :)
moga terus mendidik anak bangsa 
dengan lebih berdedikasi dan terus tabah tempuhi cabaran

14 comments:

Masya berkata...

harap cikgu tu suka dgn hadiah ni .. sekolah amir tangguh jumaat dpn .. sebab skrg sibuk latihan sukan utk ahad ni..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Anak akak pun sambutan hari gurunya pun hari ni Nad..
Semalam petang baru bagi tahu akak, dah sibuk singgah kedai cari hadiah, pastu akak beli jely, coklat, gula-gula jer.. tak sempat akak nak masak bagai..

Suka zakwan dapat hadiah utk cikgu dia tu kan :)

SELAMAT HARI GURU BUAT SEMUA GURU-GURU :D

mamaarifakeem berkata...

N3 akak schedule n3, tak perasan plak tarikh hari ni.. huu..
Selamat hari guru buat semua guru di seluruh malaysia..

Adlin Mohamad berkata...

ptg semalam tanya tecer kyra hari guru ada celebrate tak diaorg kata next week hehehe so weekend ni pi cari hadiah .. ada 6org tecer termasuk pengetua ..niat nk bg AJ la apak kata cam mahal je kalau sorang xpe hahahaha apak berkira

Iela Fazielah berkata...

wah...selamat hari guru juga... harap cikgu dia suka.. kak ila kena prepare 4 hadiah utk cikgu..maklum le anak sekolah 3 org dah

Azura Aziz berkata...

wahh, zakwan dah siapkan hadiah utk cikgu..

lia berkata...

ktorg gak x sediakan apa2... adoyaiii... tunggu bulan Ramadan nnt la sekali harung hu3

Cik Puan Rara berkata...

seronoknya budak budak skrg ni.sambutan hari guru meriah!

el berkata...

sure seronok cikgu zakwan dpt tudung AJ hehehe
el pun prepare ape2 adiah tuk cikgu2 bebudak tu cuma wat kek coklat je bg kat diorg..hope cikgu n anak2 murid suka akan kek coklat mama el haha

mummy_ayu berkata...

sama la...Ayu pun dok pening..nak kasi hadiah apa..
Tahun nie Ayu kasi hadiah coklat & Ibu buatkan penanda buku (kait) utk cikgu2 Ian & Iris..lupa nak snap gambar hadiah...tu yg gambar dah siap balut tu

syawalsimpsons berkata...

sue pon cadang nak bagi kat cikgu syawal N izz gitoo gak..tp tak sempat..gaji la minggu depan kasi..kikiki...

Falsya berkata...

Selamat hari cikguuuu..

Hensem abgzakwannnnn...

Myra Jay berkata...

Wahhhh!! bestnya cikgu Zakwan dapat tudung AJ :D

Sweetmama berkata...

Zaquan n Ziqry hari ni br bagi hadiah hari guru buat cikgu2, terlepas nak bg time hari guru...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...