06 Mei 2014

Movie Time! : The Amazing Spiderman 2 - Kenapa Dia Mati?!

cuti labour day aritu
kami berkesempatan pi tgk movie
macam biasa la
selagi tak dapat tgk, selagi tu la si anak bujang ni dok meminta
kalau tak bagi, mula la kluar ayat-ayat drama dia tu
grrrr..!

1 mei tu The Amazing Spiderman 2 mula ditayangkan
dah boleh agak la kan
cite best pastu hari cuti plak
memang konfem penuh kalu lambat beli tiket
jadiknya cam biasa, kami beli tiket online sajork! mudah dan pantas
nanti kat gsc tinggal scan je barkod
takyah dok beratur amik tiket lagi dah :)

kami tgk tayangan kul 10.30 pg
awalkan? hehe...
itu la kitorg :P
kata nak tgk petang? memang takkk la

suuuuuuuka peter parker yang skrg banding ngan yang dulu :P
tu sebab gigih gak nak tgk, hehe

tapiiiii.....
citer kali ni tak se-best, tak se-hebat, tak se-syok yg pertama dulu, huhu!
sedeyyy
ksian sgt pada watak jahat si electro tu
bukan salah dia pun bila dia 'ter'jadi jahat tak pasal-pasal je
sama gak dgn yg lagi 2 watak jahat
ksian, ksian... -___-

yg part cam lagi touching
kenapa, kenapa, kenapa watak awek dia dimatikan? sedihnya tgk abang peter bermuram durja padahal baru je nak bahagia, huhu!

alaaaaa
nama pun cerita kan? hahaha
emo lebey-lebey plak mamaZN ni :P
sangat menghayati kononnya, puiii! hahaha

ok la, not bad la citer dia
suka part lawak abang peter kita tu
serius gelak! :)
tapi citernya tetap xleh lawan ironman 3
setakat ni citer tu da best! :)

p.s: pandangan peribadi saja, xsemestinya sama dgn org lain ;)

15 comments:

msredcheesecake berkata...

kalau bawak bebudak tengok citer ni ok ke? mcm best

eima berkata...

ari tu nk jg pi tgk tp sbb tgk ramai sgt org beratur tak jd la ... skrg ni kan alisha dan tunjuk gaya yg die dah boleh masuk wayang harus la mak nk bw jg ... teringin

Adlin Mohamad berkata...

1 may kyra ajak tgk movie tp cam biasa lah mak dia menang nk gi soping ahhaha

Lynn Hamzah berkata...

seronok tgk nad anak beranak gie tengok movie...lynn nie tunggu zahra besar sket...lepas tu comfirm gie tengok wayang anak beranak...hihihi...

idzwa kamaruddin berkata...

okehhh nak kene pegi tgk la kalo mcm ni!

Azura Aziz berkata...

baru nak ajak adam tgk movie weekend lepas.. bila ajak adam kata nanti dia tido.. tido kat rumah la mama haha...

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

sebab nak carikan awek baru utk spiderman 3 hahahha

Ezna berkata...

Minat Andrew Garfield eh? :-)

dalila berkata...

xpenah lagi bawak danish tgk movie..nayli ok x dlm wayang?mcm danihs takut die suruh bukak lampu je..kt umah pun xleh nk gelap2..haha

syawalsimpsons berkata...

kan..nape awek dier dimatikan..kan....yela job awek dier dah abis kot....awek tu nak G jalan, tu yg watak dier di abiskan..kikiki..memandai je spya ni kan..hahahahah...tp sue tgk semalam, pada sue ok , best gak la...tp tu la , citer meleret...banyak cakap...tp so far ok la...tak la bosan sangat kan...tgk pada org la..tp spidey kali ni mmg sengal2 kan...

Fiza Rahman berkata...

Dah lama tak tgk wayang. Alaaa...tak best ah klo heroin mati.

el berkata...

huhu jeles dgn uols
asik2 tgk wayang je
weols ni just download muvi dlm internet je haha

sue zainun berkata...

alaaa mati aweknya..ending sedey la camtu

QasehnyaRania berkata...

mmm, x pernah layan
lain org lain pndngan.xpa mamazn hihi
watak heroin dimatikan awal mcm x best la pulakkan..

Z.u.r.a and I.w.a.n berkata...

tertunai la impian zakwan nk tgk cita superman ye...

sure ramai kan nad..time cuti plak tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...