28 Mei 2014

Makan Popia Basah Sedap Sambil Layan Piala Thomas

belum terlambat kot nak wish tahniah pada team malaysia 

walaupun tak dapat bawak balik piala thomas 

tapi diorg dah berusaha
kekalahan bermaruah kot kan? ;)

kali terakhir kita menang tahun 1992
masa tu mamaZN baru darjah 4, hehe
takpela, usaha lagi utk 2thn akan dtg

orang lain yg mengerah tenaga berhempas pulas main badminton
kami ni plak bersenang lenang sambil makan popia basah, hehehe...
pastu sebuk plak nak jadi pengulas sukan tak bertauliah plak kan, kihkihkih :P

serius sedap popia ni
ingat lagi masa bulan puasa tahun lepas
kitorang kan tgh bz nak pindah
makanya tak sempat la nak masak
terjah param (pasar ramadhan) je la
popia basah ni la yg tiap-tiap hari kami beli
memang sedap, memang mantop, memang ummpphh!

LAN POPIA nama kedainya
sesapa suka makan popia basah
pastu ada tersinggah rantau panjang, klang
memang kena try popia ni
mesti tak mengecewakan, hehe
1 bekas ada 6biji popia = RM4
besau-besau saiznya! :)

10 comments:

idzwa kamaruddin berkata...

hamboiiii sedap nyer!

el berkata...

huhuhu el puasa lak rini
naper ari ni rmi wt n3 makanan haha..nak kena cari popia ni..popia yg best bila isi dlm tu fresh n sambal dia tu sedap kan

ch@ berkata...

pos tak boleh ke? sgt menyelerakan.
teringin hendak berjalan ke daerah Klang sana. bestkan kalau window shopping.

Delimasari berkata...

wowww mengancam nmpk popia tu

Cik Umie Artoqiemie berkata...

sedapnyer :D

kayyana berkata...

alaaaaa... jauhnyeee nak p rasa... tp dalam gambar pun nampak sedap kan kak

eima berkata...

aku tak lunch lagi ...lapo nye tgk gambo ni ...... hari ni bz sgt sbb lama tak kerja

syawalsimpsons berkata...

tgk pon tahu sedap tu...

Masya berkata...

adusss sedapppnya.... lan popia yer ... nanti kalau terjupa nak belilah...

zarena heeney berkata...

sedapnya terliur tgk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...