15 Mei 2014

Lunch Treat Sempena Mother's Day ;)

ahad ritu zakwan kata dia nak belanja mama makan kek ;)
sempena hari ibu, zakwan kata
zakwan belanja tapi papa yang bayar,
hehe

tempat yang dituju adalah secret recipe
takde tempat lain dah nak celebrate
kat dalam klang parade tu huhu
almaklum, tempat baru
jadik la, makan kek je kan...
tak suka sebenarnya nak makan kat sini
sebabnya walau makan kek je pun
tapi $$$ yang keluar, hmmm...
takpela, bukan selalu huhu!

tapi zakwan ni bijak, manis mulut...
dia kata nak belanja mama makan kek
tapi dia pi order fish & chips utk diri sendiri
bijak, bijak, haha!
naseb baek la zakwan anak mama ;)
jadiknya mama tak kisah sangat...
as long as zakwan nak makan cukup la

tq zakwan sebab belanja mama makan
tq papaZN sebab tolong bayarkan :P
walau pun simple je celebration nya tp tetap bermakna
tambah lagi, sebab zakwan yang beriya-iya nak celebrate hari mama ;)
mama hargai...

15 comments:

Myra Jay berkata...

Takpe at least dapat spend time dengan famili..

Suwit la Zakwan ni belanja mamanya :D

mamaarifakeem berkata...

Clever boy... blanjer mama eh, takpe la order apapun, papa yg tukang bayar ye... ihiks.. :-)

QasehnyaRania berkata...

alolo.. zakwan belanja papa bayar ye..hihi
teringin benor nk dgr dialaog zakwan tu.msti suwit je kan...

alhamdulillah.dpt jga spend time bsama fmily.itu yg mahal harhanya... :)

Chekgu Azrine berkata...

Best even kck2 pun..
yg pntg ingatan tu

syawalsimpsons berkata...

alahai sweetnya ayat dier..kikikiki...mesti dier teruja nak celebrate ari ibu kan

mama tisya berkata...

lama tk mkn kt secret recipe..ada dessert baru....apsal gmbr mata antu tu hehehe

lieyalatif berkata...

haishhh si nayli gak pose selalu mencuit ati heheeheh...makin bam2 die nad..senang hati le tu mamam selere ajekkkk...

kelako jek, zakwan belanje tapi papa bayar...aci ngelat tu hahaahahah

lia berkata...

Zakwan pandai.... Sayang mama sambil tangguk d air keruh ha3

Fiza Rahman berkata...

So sweet. Zakwan belanja papa yg bayar yerp ☺

el berkata...

semakin hari tgk zakwan ni semakin kacak lah nad..hehehe
haaa zakwan pandai ea...ada udang disebalik mee ea..nak belanja mama tp dia yg mkn lebih2 haha

msredcheesecake berkata...

rmantiknya zakwan...hhee... selamat hari ibu nad..

salwana nordin @ che'wa berkata...

mmg la kalo mkn kt SR ni..fulus mengalir mcm air je kan..

tp takpe sekali sekala, tgk anak happy, kita happy :)

manis sungguh mulut zakwan ye :)

Iela Fazielah berkata...

sedapnyer... yg penting sbenarnyer bila papa dia yg sporting..,, happy mothers day...

Masya berkata...

bijak².. belanja mama, papa bayar .. zakwan pun dapat makan yg dia nak hihihihi

mummy_ayu berkata...

bestnya makan2..di SR..yum yum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...