27 Mei 2014

Lamanya Tak Minum Rutbir A&W!

semalam nan ado up entry baru pun
kemalasan sudah mula menerjah diri ini
huhu!
harap tak berterusan, mihmihmih ;)

esok zakwan start cuti sekolah, yeayyy!
bertambah la kawan gado di siang hari
pftttt! >__<

okeh, tu baru intro...
rasanya lama gilerrr kot tak makan kat A&W
sangat lama!
seingat-ingatnya, kali terakhir makan masa zakwan umo 3thn
lamanya! haha!

dalam minggu lepas kot
kak amy mamatisya ada up gambar kt ig
minum rutbir A&W
dan-dan tu la menelan air liur sbb teringin! hahaha!
kuat ni pengaruh rakan blogger, kihkihkih

ahad lepas jenjalan sampai ke gombak
(nnt citer ni kat lain entry k!)
masa balik lalu federal hiway
nampak plak la A&W kat petronas batu 3
waaaa, best ni! takmo lepaskan peluang
terus ajak papaZN pi sana! :)

tujuan utama nak minum rutbir tu je
tapi alang-alang, order la fries & nugget utk zakwannayli
legaaaaa sangat bila air rutbir tu dah lalu kat tekak
alhamdulillah, sangat nikmat :)

sempat gak la amik gambo ngan maskot
mak plak yg terlebih sengih dari anak, hahaha!
excited beno gayanya tu :P

zakwan ajak makan kat sini lagi, hehe
tengok la bebila nanti
kalu terlajak sampai sana, ye zakwan
mama pun rasa macam nak pegi lagi
rasa tak puas plak ritu, hehe ^_______^

korang suka tak rutbir A&W?
kalau suka hi-5 sket! :P

16 comments:

mama tisya berkata...

hah rootbeer A&W mmg best..eh nad tk suka yg ltk eskrem ek....padahal bole je bli air A&W rootbeer kt 7E, petronas tp tk brp feel mcm minum kt ouletnya...hehee

Masya berkata...

lama jugak x minum .. pernah dulu minum kat the store klg x pun kat petronas bkt tinggi.. tp.. mmg dah lama x pg skrg hihihihihi

syawalsimpsons berkata...

aik dah makan, makan lagi ye...kikikiki....ala sue pon dah lama tak makan..last sue makan tahun 2012...waktu tu, tak tau pregnantkan izz

Adlin Mohamad berkata...

mmg lama gile x masuk sini ,,maskot tu kalau 3k nampak terjerit terlolong la gamaknya ..

suka rutbir yg ada vanilal ice cream nikmat kalau minum

lia berkata...

Ha3 psl a&w ni... Konon janji dgn diri sendiri kalau berat turun nak makan cni tp berat x turun2... Acaner ha3

Lynn Hamzah berkata...

memang best rootbeer A&W...tapi dah lama juga tak minum sebab kat JB nie payah sket nak jumpa A&W...hihihi...

idzwa kamaruddin berkata...

alaaa kenapa bagi ku terliur sekaliii...

salwana nordin @ che'wa berkata...

sama la kita lamaaaaaaaaaaaaaaa gilerrrrrrrrrrr tak ber A&W..

kita suka french fries kt situ..sedap!!

lieyalatif berkata...

ISH NAD...saje tau mengimbau kenangan lieya dulu2...rutbir anw ni laa bende yg lieya ngidam nak minum sembelum bersalin si dayyan tu heheehehehe...

el berkata...

kena pi A&W gak pasni
yelah nti pantang mn leh minum ais2..mau stahun kut pantang ais
oh nak jugak rutbir tu sedap oiiii
hi5 sket ekeke

*∽ IZAN ∽* berkata...

feveret root beer k.izan gak ni...lagi2 kalo floatt pergh!!!

dalila berkata...

waahhhh..sodapnyaa..
tp x letak askrem ke?kite suke gilerrr yg float..perghhh..meleleh dah ni..k bai! haha

::NureeN:: berkata...

adussss
yg ni la nureen x dpt minum masa nk bersalinkan si adik dlu
ni tgk plak mamaZN minum
nakkkk jugak
tp x leh skrg ni.. x kuat lg, tgu dh 36mgu bleh la g minum hehhee

Ibu Lala berkata...

Sedapnya. Nak jugak la wiken ni.

ch@ berkata...

sgt lamanya tak mkn di a&w.
slalu beli air dia je yg dlm botol tu, pastu mkn dgn aiskrim vanila, beli lain2 hahaa.

beli shawl kat mana? cantik ada belang2 kat depan.

kayyana berkata...

rootbeer tu mmg sedap pun... hahahaha.. sempat amek gambo ngn maskot yerk... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...