19 Mei 2014

Happy Moments!

assalamualaikum
selamat pagi :)

sekejapannya hujung minggu!
rasa tak puas!

arini zakwan start periksa 1/2 tahun
harapnya zakwan dapat buat yg terbaik
bila tanya, 'tau tak periksa tu apa?'
zakwan jawab, 'tau...nanti kalau dpt nombor 1 mama kasi hadiahkan?'
aikkkkk, ke situ plak dia! haha!
* happy - saat bersembang dgn anak ;)

weekend full dgn aktiviti
tapi beberapa aktiviti je yg bergambar, hehe
sabtu pagi hujan lebat btul kan? alhamdulillah...
kami plak redah sunway, tgk rumah
terkedek-kedek lari dukung nayli, haha! lawak plak bila pikirkan balik
masuk kete lenguh lengan, sbb berat! :P
* happy - settle 1 masalah! :)

ingatkan sabtu dpt la gantung kuali
tapi segan plak bila SIL nak dtg tapi tak masak apa-apa
jom la masak nasi ayam
save sket dr makan kat luar, hehe
* happy - dpt jumpa SIL & masak utk tetamu :)

ptg plak kelamkabut keluar pi shah alam
takut jadi org yg paling lambat sampai
alih-alih, kami rupanya org pertama yg tiba
haha!
seronok dapat berkumpul ramai-ramai
serius dah lama tak hang-out camni
harapnya sebelum puasa ni
dorang setuju nak repeat balik perjumpaan ;)
* happy - jumpa kawan2 yg dah lama tak jumpa :)

ahad plak cadangnya nak gi jumpa org bank
papaZN dah arrange time n tempat utk diskus
sekali tu, tak jadik plak. org bank bz huhu!
takpe la, dapat gak kami habeskan masa bersama 1 famili ;) 
* happy!

hujung minggu yg best
sampaikan terasa singkat plak sabtu & ahad tu hehe

weekend korang plak cemana?
takpe walau dok umah je pun...
lagi best dapat abeskan masa bersama famili
guling-guling, lepak tgk tv sama-sama pun dah cukup
selagi punya quality time
lain citernya kalu mak+pak+anak masing-masing ada gadget sendrik!
hmmm tu payah sket nak cite hehe

***amik kesempatan jap : ada sesapa yg ada kawan kerja bank bhgn refinance rumah?

19 comments:

idzwa kamaruddin berkata...

wahhh seronok nyer...baca sambil senyum :)

lieyalatif berkata...

lepak umah laa paling heaven kan nad...rase lurus tulang ulat belikat semua...lagi pun keje umah pun byk menanti tu heheheeheh....

suke pic hepi due badek nie....nampak sweet jek....

skrang mmg musim exam...gud luck tuk semua anak2 kite...

msredcheesecake berkata...

hahaa... akk punya definisi peksa pun camtu...hheee

Rizziela berkata...

suka ek adik dpt naik kekuda abang

Sue-Rya Qistina berkata...

weekend kami hanya dok di rumah je, memasak dan mengemas. hehehe. kebetulan hujan lebat pulak, mmg syiok la. :D

lia berkata...

weekend yg bz, sampai x sempat nak gomol anak2 hu3... ingt nak cuti hari ni tp opis lak tgh bz... stress ha3...

salwana nordin @ che'wa berkata...

hari minggu yg penuh dgn kegembiraan je nad ye..

saya bole bayangkan mesti tersenyum lebar je :)

Budak Kampung berkata...

wekend nurul paling best!!!! koje je hahahha...

Falsya berkata...

Gud luck zakwan..hehehe..

syawalsimpsons berkata...

seronok berjalan sana sini yee....

Cho Zila berkata...

tuler syioknyer kalau perasaantu happy.. semuanya jadi happy... aura positif kena ada walaupun duk rumah tetap bahagia....
akak hujung minggu tak kemana juga tapi macam sibukjer...

mummy_ayu berkata...

sama la...
Ian pun exam hari nie..
good luck tuk zakwan!!

Sweetmama berkata...

wah beshnya happy semua..suka tgk pic 2 beradik happy ni tau..:)

itulah cepat betul rasanya weekend berlalu, kami ni lg terasa sejak jd weekend husband n wife ni.., hujung minggu tu rasa berharga sgt..,tp minggu ni kami x kemana lepak dok rumah je, lgpun papanya penat balik naik motor dr melaka pastu hari ahad dah nak blk melaka semula..

Migha berkata...

sweetnye la depa berdua... geram betul tgk anak dara tu.huhu

Masya berkata...

good luck zakwan ..

hujung minggu jadual yg penuh huhuhuhu.. mcm x cukup masa, bila lah nak berehat

el berkata...

mgu lepas baru je danish abis peksa
x abis2 bagi semangat kat dia..mama nak abg dpt A semua..x dpt no. 1 pun xpe..janji semua lulus haha
bila dgr nak bg adiah mcm2..ye ye je sungguh2 nak buat..tp tulah semuanya bergantung pd dia dan DIA jugak dan doa dr ibunye jugak semoga anak2 kita semua dpt buat dgn baik insyallah Amin
suka tgk dua bradik ni main haha

QasehnyaRania berkata...

padat dan sendat xtvt hujung minggu akak ye..
alhamdulillah semuanya best2 belaka ye..

al, xda la kak..

Fiza Rahman berkata...

So sweet. Bebudak kat umah tu pon suka main mcm ni gak. Abam kimi lah yg jadi mangsa kan.

kayyana berkata...

ye.. memang happy moments.. happy moments tu hanya bila kita bersama org org yg kita sayang kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...