30 Mei 2014

Buffet Ramadhan 2014 : Lokasi Yang Selesa & Santai @ Cyberjaya

maaf la sebab awal-awal dah up entry ini 
puasa pun belum lagi kan? -__-''

takpe, entry ni khas pada mereka
yang masih tercari-cari lokasi utk berbuka puasa 
secara buffet yang selesa & santai

pada mereka yg masih mencari 
cuba la berbuka puasa di Bayou Coffee House, Cyberjaya
mamaZN promote free-free je ni, hehe
sebab tempat ni memang selesa
tak pack macam sesetengah tempat
mamaZN & famili pernah berbuka di sini
tu sebab nak share dengan kawan-kawan :)

kalau nak baca review kami, boleh baca entry ni :

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2013/07/buffet-ramadhan-bayou-coffee-house.html?m=1
&
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2013/07/buffet-ramadhan-bayou-coffee-house_16.html?m=1

jangan risau tentang variasi makanan
jangan risau tentang surau
jangan risau nak tempat terbuka atau ber'aircond'
^___^

bagi kami yang pernah mencuba tempat ni
sangat lah berpuas hati
dah menjadi aktiviti wajib kami 1 famili
cari 1 hari utk gathering sambil berbuka di luar
in shaa Allah, tahun ni pun bakal ke sini juga ;)

sebab apa mamaZN share awal-awal?
sebab sesiapa yang booking sebelum 14/6/2014
harga early bird akan diberi iaitu RM49.90
kalau booking selepas 14/6/2014,
akan kembali kepada harga normal iaitu RM55
kanak-kanak 6-12thn dikenakan bayaran 30% dari harga dewasa

mesti ada yg berpendapat buffet berbuka puasa ni membazir & tak berbaloi kan?
takpe it's up to u :)
pendapat masing-masing
mamaZN terima :)

untuk maklumat lanjut
bleh baca info kat gambar yang mamaZN share bawah ni :)

6 comments:

mekchu berkata...

bukan perli kan... mekchu ada 4 hari lagi tak ganti ni... hahahaha

el berkata...

xnah berbuka buffet ekekek kesian kan..ni dlm puasa dok dlm pantang acaner lah nti..adoiii mmg mencabar sungguh memasak untuk org berpuasa hehe

ch@ berkata...

ihihihii...advance kakNad. phm2, sbb nk share ngn kwn2 psl harga angry bird tu.
mekchu, sy pun ada sehari lg ni. isk...

Lily@MamaZaraZareef berkata...

sekejap jek nak masuk bulan ramadhan semula kan..=)

kayyana berkata...

tak sabar nye nak sambut ramadhan.. kumpul pahala banyak banyak.. Insha Allah...

QasehnyaRania berkata...

blh la ke sana mncba nanti.. in shaa Allah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...