29 April 2014

Wordless Wednesday : Fuhhh!

..... lap peluh! -___-''

total 600++ amik masa seminggu nak kasi settle
tapi baru 80% siap, uwaaa!
ada lagi 1 barang belum masukkan
barang makanan, kena last minute baru bleh isi dalam bekas ni
alamatnya kena sambung buat kt kampung nnt, huhu

kerja utk seminggu kena siapkan dalam masa 1malam!
mampukah?
mudah-mudahan...

apa cer? ;)
in shaa Allah minggu depan full story k! 

moga majlis berjalan lancar...


12 comments:

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

nampak kat situ kenduri doa selamat jer hehe

MRS. K ^ibuhadifhessa^ berkata...

nampak kat situ kenduri doa selamat jer hehe

Adlin Mohamad berkata...

600pcs tu hehehhe ...
moga majlis semua berjalan lancar yea

lia berkata...

semoga d permudahkanNYA....

wahhh kenduri doa selamat ada goodies ya skng...

Ratu Hatiku berkata...

Byk tu, nak buat kenduri ya... Semoga dipermudahkan semuanya.. Aminn

Azura Aziz berkata...

ohh ada goodies nyer ;)

dalila berkata...

wahhh..majlis ape ni..
semoga dipermudahkan.. ;)

eima berkata...

kenduri doa selamat ape tu ... wahhh byk tu 600 lebih .. fuh ....
semoga semua mudah2 je nad

Falsya berkata...

Semiga dipermudahkan..;)

mamaarifakeem berkata...

Banyaknyeee....jenuh nak repeat balik nnti tu.. hu.. moga dipermudahkan segala urusan :-)

el berkata...

nakkkkkkkkkk
nak goodies tu hehehe

nad wat sorg ngan en. papa..
x sabar nak tahu hal sebenar ekeke

QasehnyaRania berkata...

alhamdulillah smga dipermudahkan ye kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...