03 April 2014

Tonton Movie Di Malam Earth Hour

dah lama berjanji dengan zakwan
nak tgk movie Captain America : The Winter Soldier
sejak trailer filem ni ditayangkan kat tv
sejak itu la zakwan asek dok ajak tgk
khamis malam tu dah siap-siap booked tiket secara online
sabtu malam trus pi scan barkod jek
tak perlu beratur bagai nak amik tiket ke apa ke
jimat masa di situ :)

tak sangka la pulak
sabtu malam ahad tu adalah malam earth hour
cemana tah bleh lupa

kami sampai Setia City Mall jam 6petang masih macam biasa
gi makan dulu kat KFC
zakwannayli dah kelaparan, huhu!
padahal baru je makan nasi kenduri tgh hari tu hihihi...

elok cecah 8.30malam, kebanyakan lampu dah bertutup
tanda sokongan pada earth hour
kami dok tunggu kat hall gsc tu pun bergelap
tah cemana la org tu nak check tiket gelap-gelap camtu
orang punya la ramai
memasing berpusu-pusu tak sabo nak masuk cepat
untung jugak dah booked tiket awal hehe

nayli mcm biasa, 15minit awal je dia bertahan
selebihnya dia tido je, haha!
zakwan la yg khusyuk tgk citer tu
kadang2 mamaZN citer gak la apa yg terjadi time scene tu kan
ksian plak kat zakwan kot tak paham ;)

keseluruhan citer
memang best & ohsem! haha!
dah la hero ensem, kehkehkeh
jalan citer pun menarik
sangat best!
walau tak banyak adegan aksi, tapi cambest la
taktau nak kata cemana tp memang best, hihihi
dia kesinambungan drpd citer Captain America 1 & The Avengers
cam kitorg memang dah folo citer-citer tu
so paham la apa yg terjadi
kalau x, memang tak paham gak nape jadi camtu, nape jadi camni...
tunggu je la sambungan citer movie ni 2015 nanti, haha!
tak sabar, tak sabar! :)

p.s: tak byk amik gmbr sbb dah bergelap, huhu..

12 comments:

Falsya berkata...

huwaaaa..dh lama sgt3 xtgk wayang..last tgk few weeks before delivered..

Chekgu Azrine berkata...

tak penah bawak anak2 gi tengok wayang..

eima berkata...

nayli tu pandai la amik ambo kan .. shomey .... fahim la belum merasa tgk wayang ngan mak pak die .. icha tu aku risau ..huhu

:: idzwa :: berkata...

rindu nak berwayang!!

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Byk2 supehero,kapt amerika ni yg paling zara n mama suka. X tau nape minat sgt tgk gaya n muka dia..rase melting gitu..kepten ensem,gagah n berkaliber..hakhakhak..pujian terlampau kan..:-P

lieyalatif berkata...

bagus zakwan pandai tgk movie hehehehe..budak2 ni kalo tgk movie yg die suke mmg die akan layan betul2 kan nad...tapi tang tak paham mmg laju laa die bertanye kekekeekek

nayli niii makin comel aunty tgk tau...muke mulat2 petak2 heehehehe...pipi tu mahal tu....ingat makan jek die yeak nad hehehehe...tapi lieya suke budak suke makan nie...senang hati nak beli ke nak masak kan makanan sbb ade pemakannye..

LiYa HaNiF :: berkata...

lamanya dah tak tengok wayang.... ^_~

el berkata...

rajin uols layan movie..

yg xleh bla nayli tu
15minit dah zzz hahaha adoiii
tgk pic moncong dia tu geram je cam nak tarik2 je hehe

Fiza Rahman berkata...

Dah lama tak tgk wayang. Beli DVD jer lah nnt.

mamaarifakeem berkata...

Comel sgt gambo nayli yg last tu.. geram ! :-)

Adlin Mohamad berkata...

nayli owh nayli bulattttt siap buat mimik mata lagi tu

QasehnyaRania berkata...

comel je nayli.pandia posing.fotogenik ni :)
saya lagi la tak tahu xpernah tgk pong.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...