23 April 2014

Pertama Kali Ke Butik Tudung Aidijuma :)

hahahaahah...!
akhirnya!
mak suka! :D
dah alang-alang pi Ikea kan
moh le lajak kejap ke seberang sinun, hehe
tq PapaZN sebab layankan kehendak binimu ini, hehe...

selama ni dok tengok gambar kengkawan yang dah shopping ke sana je
kali ni merasa la alami sendiri, hihi...

sabtu tu, lepas lunch kat kfc, the curve
terus terjah kedai AJ
hajat di hati nak reward diri sendiri
almaklum, shopping time besday
konon-konon nak hadiahkan diri sendrik la ni, hehe

agak tersorok gak lokasi kedai AJ kat the curve ni
naseb dah tanya sue awal-awal, hehe
kalu idok, mau menggagau nak mencari

tapi elok la pun kedainya tersorok kat ceruk
ada sket ruang utk pembeli belek-belek tudung
yang beli tu bukan jenis beli sikit-sikit
berbundut-bundut kottt!
almaklum, diorg ni niaga gak
tu yg senang ada port nak bersila check kualiti tudung
kalu ada rosak, leh tuko terus dan-dan tu jugak kan? :)

seronok tengok dorg ni membeli tudung
sorang port belah sana, sorang lagi port belah sini
dah tak hirau dah orang lalu lalang
pekedai-pekedai lain redha dah kot dgn situasi yang camni

mamaZN ni idok le beli banyak mana pun
beberapa helai je, hehe...
tu pun time kami sampai, banyak design yg dah abes
ate, sampai pun dah petang
kalu awal pagi dah dok tercongok depan kedai
maybe dapat la rembat beberapa helai lagi kot, muahahaah!
naseb baek gak tu, kalu tak lagi byk duit abes, hehe...

papaZN dok ngan anak-anak kat luar kedai
tggu mak shopping kejap, kikiki...
letih bebeno rupa dema menunggu maknya menyoping

masa tgh dok pilih-pilih tu
ada la laki bini ni baru sampai nak membeli gak
dah dorang berdiri sebelah mamaZN  jadiknya TERdengar la butir bicara mereka laki bini, hehe
laki nya cakap 'amik je dulu mana nak, nanti dah duduk kita sort semula mana nak, mana taknak'
hahahaha! lakinya lagi pandai shopping ni! :P

12 comments:

mama tisya berkata...

akk tk p pn time sales aritu...cun2...pasni berAJ la

lia berkata...

he3 kt mmg out-to-date... redha jer pakai tudung bawal fesyen lama2 he3

Chekgu Azrine berkata...

Sis..xblh beli online erk..

Masya berkata...

lg banyak.. tambah koleksi aidijuma nad, pg butik mesti lg rambangkan...

permatabiru berkata...

sy suka bawal aj..tp xda lagi koleks yg bercorak..

Adlin Mohamad berkata...

kita lama dah x pakai tudung cam gini ..x pernah jejak kaki pun kat butik AJ ni hehhe

el berkata...

wahhh pas ni gojes lah mama ZN berbawal AJ hahaha
cantik pilihan kaler uols tu

syawalsimpsons berkata...

tak pe , lepas ni kalo sue G belah seremban, sue bgtau nad ok..juz send gambo je mana nak yee...tau ada sale, kasi tau...terjah sue ok..insyallah

Falsya berkata...

Sila amek gambo byk2 bile berAJ tau..sbb tudung2 AJ sgt la cantik..hehe

Fiza Rahman berkata...

Bestnya. Daku baru ada 2 koleksi Aidijuma.

Budak Kampung berkata...

nurul punya ada kan kak nad?

QasehnyaRania berkata...

tak da lagi koleksi AJ. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...