09 April 2014

Melawat Baby Khadeeja @ KPMC

petang semalam sempat la pi melawat baby khadeeja
aduuu sedih tgk muka dia yg tak bermaya
sebak je rasa...

muntah-muntah dah takde tapi masih cirit birit lagi
badan dedar-dedar, pastu selsema plak
paling tak tahan tu sbb tgk tangan kecik dah berbalut sambung ngan air
huhu

aunty wawa citer banyak kali nurse nak cari urat utk masuk jarum
tapi tak jumpa..
sampaikan kena tggu doc senior yang buatkan
berbekas-bekas tangan khadeeja :(
kita yg org tua pun sakit dibuat gitu
apatah lagi la budak-budak kecik

tapi yang seronoknya
baby khadeeja boleh senyum-senyum & gelak-gelak bila nampak abang zack
sblm ni memang abang zack je rajin layan khadeeja
tapi tu la, dari kejauhan je la ye baby khadeeja...
sebab smlm apa ntah angin abang zack tu
dengan semua org pun dia nak malu
dah nak balik baru nak dekat dgn khadeeja...

sempat la mamaZN tgk doc yg rawat khadeeja
namanya Dr. Azwan
ceria je layan khadeeja
ye la kata pun doc kanak-kanak kan
cambest jek tgk doc nya tu...

kami x lama pun
ksian plak pada aunty wawa & uncle najjib yg kurang rehat
dapat jenguk kejap pun jadi la...
moga khadeeja cepat-cepat baek

pagi-pagi tadi dapat whatsapp
katanya aunty wawa & uncle najjib plak muntah-muntah & cirit birit
amik alih sakit khadeeja, huhu!
aunty wawa pun dah terbaring kena drip air gak

dugaan...
moga dorg tabah
naseb baek opah baby khadeeja ada tolong jaga
sementara mama nya terbaring lesu ;(

10 comments:

Aya Zuki berkata...

moga cepat sembuh..kesian tengok..dah la comel :(

lia berkata...

Iskkk harap mak-pak n baby cpt baik yer...

Delimasari berkata...

semoga baby khadeeja cepat sembuh

Azura Aziz berkata...

semoga baby khadeeja sihat yer..

syawalsimpsons berkata...

moga bb khadeeja cepat sembuh yeee

Chekgu Azrine berkata...

Semoga cpt sembuh utj bb khadeeja

Fiza Rahman berkata...

Siannya baby Khadeeja. Smoga cepat sembuh.

Sakit apa ni Nad? Dari cara cerita ni macam kena rotavirus sebab kimi pernah kena. Ceri beri & muntah². Dan boleh berjangkit.

Z.u.r.a and I.w.a.n berkata...

alahai sian bb khadeeja..
cpt sembuh dear...

aunty wawa pon dh terbaring ke..
dh jgkit ha...gws mama khadeeha..

kayyana berkata...

kesiannye... cepat sihat ye baby khadeejah..

QasehnyaRania berkata...

sedey nya.mcm mna skrg bby kadeeja ni?hope dh sembuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...