22 April 2014

Makan-Makan Kenny Rogers Roasters Guna Voucher Groupon

aritu Groupon ada wat deal murah
Kenny Rogers Roasters - meal 2 orang
dalam set tu ada:
set ayam quater & 4 side dish
set bubur & ayam dgn 1 side dish
pastu ada semangkuk sosej apa tah namanya
pastu ada eskrem 2 cawan
muffin pun ada gak
air je tak termasuk
harga sebenar rm65 kalu tak silap
tapi kalu beli deal dari Groupon harganya tinggal rm38 (if not mistaken)

tau pasal deal ni pun
lepas Chekgu Azrine update pasal ni kat blog beliau :)
tq kak!

macam best je, macam menarik je
terus la beli 1 voucher
kengkonon utk celebrate bday, hikhikhik ;)
lama dah beli deal ni
akhir bulan 3 kot, ke awal bulan 4 ritu
pastu redeemnya malam 18hb April baru-baru ni :)
nak beli deal ni kena pilih lokasi outlet skali
bukan boleh guna di outlet KRR sembarangan
means kalu dah beli voucher utk makan kat KRR AEON Bukit Tinggi tapi nak makan kat KRR KLCC
haaa, memang takleh la gitu

kami pilih nak makan kat Setia City Mall
sebab dekat ngan umah
takmo la makan kat KRR Tesco Setia Alam
bad service!

mula-mula dapat makanan rasa mcm tak cukup je
nampak macam sikit je
sekaliiiii, bila nak ngabeskan - hambekkkkk!
senak perut dibuatnya! nak jalan pun payah, haha!
naseb baek takde add on order :P

sedapnya la hai dapat makan Kenny Rogers
tapi mamaZN prefer Nandos lagi, hehe...

pilihan kawan-kawan plak cemana?
KRR @ Nandos?
:)

18 comments:

Gieyana berkata...

Nayli smpai jilat spoon..cfm sedap nih..:)

Myra Jay berkata...

Myra pun beli gak Voucher kt Groupon ni, smlm dah sampai da KRR, tp asben plak las minit cancel plan..
So bocer kitorang stil belum berguna lg :D

permatabiru berkata...

kenny rodgers la sedapp pilihan saya..

Falsya berkata...

Sedappppnyeee KR..nyum nyum..leleh2 gravy..

Azura Aziz berkata...

lama Alycia tak makan kat KR..

lia berkata...

kita vote for KKR sbb rege g murah, ayam pon lg besar so kenyang d situ d samping mmg hantu muffin KKR....

nundos... makan jer kalau ada yg ajak he3

mama tisya berkata...

lama tk mkn kenny rogers...aritu tk sempt bli deal ni...dua2 sedap nandos & kenny rogers tp kenny rogers ayam makin kecik

:: idzwa :: berkata...

husband suka KR...izwa suka Nandos

Chekgu Azrine berkata...

Mmg suka lg KR..terbaik!!

Sidratul Muntaha berkata...

kenny roger jugak yg terbaek
nando's
cannot gi sbb terlalu masa dan terlalu pedas
selalu klu nk mkn kenny kami gi awal2
ayam mmg panas2 n fresh
so, tak terkenalah ayam kenny yg tak sedap.
ahahaa

el berkata...

huwaaa lapar nyerrrrrr tgk KR ni
ritu ada gak tgk dlm groupon tu..tp x amek pun...sedapnye uols mkn2 haha

mummy_ayu berkata...

Ayu pun suka Kenny Rogers more than Nandos.. :-)

lama tak layan KR..

Masya berkata...

so far KRR ni mmg sedap, berbaloi² nak beli kat groupon mmg murah .. menu pilihan nad pun bnyk .. pttlah senak .. nandos x pernah mkn, kwn bg tau vivo pun sedapp jgk... tp x pernah cuba ...

KRR aeon bkt tinggi pun servis x best huhuhu .. xtaulah kebetulan kot masa kami mkn terkena lambat.. org lain ok kot.

*∽ IZAN ∽* berkata...

waaahhhh berbaloi2.. terus kecur ayor liyorr tengokkk.. mgm sedap makan sini, puas hati & very the healthy gitewww

AYuNG berkata...

KRR lagi sedaaaappppp


hehe

Mama Idlan Irsyad berkata...

wah, berbaloi2...

Budak Kampung berkata...

nurul mkn sekali je time kat PUO dulu..xsuka sebb xd rasa.sesuai untuk org diabetis la

QasehnyaRania berkata...

krr le. hihi.
ada gak terbaca kat blog jaa kechik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...