04 April 2014

Kejutan Yang Menggembirakan! :D

Bukan kejutan utk MamaZN
Tapi MamaZN yang kasi surprise pada ZakwanNayli, hehe
Saje je nak buat dorang hepi
Kalau van Poslaju, datang mesti dorang tanya, 'siapa punya Mama?'
Bila MamaZN jawab Aunty Wawa punya atau MamaZN punya terus dorang sedih...
Lagi-lagi Zakwan...
'Barang saya takde ke Mama? Asek barang Mama je, sedih saya..'


Zakwan baju Ironman, Nayli ofkos la Sofia The First :)


Tak sempat nak basuh dulu, terus nak pakai sampai ke petang
Sanggup takmo mandi dulu sebab nak tunggu PapaZN balik keje
Semata-mata nak tunjuk baju baru dorang :)

Kita pun ikut happy bila tengok dorg teruja nak bukak bungkusan
Tu baru bukak, bila dah nampak baju kesukaan dorang apatah lagi kan?
Beli murah-murah je pun, janji dorang happy :)
Jadik la...

10 comments:

Fiza Rahman berkata...

Seronok anak2 dapat kejutan yer.

:: idzwa :: berkata...

wahhh!!

Adlin Mohamad berkata...

dah lama x soping baju budak2 bertiga ni hehehe
budak2 dapat brg baru sure xcited tgk nayli gaya pun dah cam boiboi tiru abg zack punya posing hehehe

Azura Aziz berkata...

cantik bj ironman zakwan..
nayli pun comey dgn baju sofia ;)

Falsya berkata...

Suke nayli ngan zakwan dpt baju..tuh si nayli tuh kenapa posing gaya mcm mengundang nak kene gigit tuh..

Sue-Rya Qistina berkata...

geram tgk badan nayli yg montok2 gitu. hehehe

Budak Kampung berkata...

nayli..geram plak tengok jari2 runcing 2.eeeeeee.....sofia kena lembut, ni sofia vs nayli kuat!!

Masya berkata...

anak² happy .. kt pun jadi happykan..

mamaarifakeem berkata...

Kejutan ! Best dak berdua tuu...
Aloor kiutnya nayli nmpk gigi atas tu :-)

QasehnyaRania berkata...

kejutan yg menjadi kan.hihi.
sy kadng2 suka gak buat gini kat cikabe.terus pos ke ofis dia.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...