23 April 2014

Jalan-Jalan Cuci Mata @ IKEA ;)

serius! memang cuci mata je lebih huhu
besday girl nak survey-survey barang je
belum nak membeli lagi, hehe...

lama kot tak pi Ikea
last time pi sana masa sambut aidiladha aritu
pastu memang takde dah nak ke arah sana

kul 9.30pg kitorang dah bertolak dari umah
biar la sampai awal - parking senang, orang tak ramai lagi
malasssss nya nak bersesak cari parking kalu lambat sampai - tak sanggup!

kalu pi Ikea ni kan
memang banyak berangan kan? haha! :P
'nak buat ruang mcm ni la'
'cantek gak kalu buat kat umah kita kan?'
'beli ni nnt bleh ganti yang kita xnak'
uiii, macam-macam!
papaZN la banyak berangan :P
sediakan ongkos nya saja, pak! kikikiki...

dalam pada cuci mata tu, ada jugak yang dicapai, haha!
tapi idok la banyak sampai abes beratus
huhu!

dah aim beberapa barang dah ni
tak sabo nak menyoping next time :P

pastu dah janji ngan ZakwanNayli nak beli popcorn kat IPC
aisey, takde plak org yg biasa jual tu
ha, berzikir la kejap budak 2 orang
padahal dorg pun nampak org yg jual tu x niaga aritu
hai la budak-budak ni...!

dah sampai IPC, zakwan memang akan ajak masuk Toys R Us kat atas tu
dapat tengok pun jadik la, katanya... ;)
moh la layankan aje...
kang lagi panjang berzikirnya plak kan, haha!
lagi mak tak sanggup nak layan
besday girl nak hati tenang je aritu
takmo marah-marah, kekekeke :P

dah tengah hari, perut memasing pun dah berlagu rock :P
kami ke seberang je, pi makan kfc

18 comments:

zety berkata...

terapi tu nad..penting tuu..hahahah (wpon xbli apa2)

el berkata...

rsnya xdpt kut nak pi ikea..huhu ntah bila nak terjah situ lagi

Masya berkata...

nak pg terapi jgklah kat ikea tu .. cuci mata jadilah...

mama tisya berkata...

sedondon nad ngan color ikea ye

Chekgu Azrine berkata...

Comelnya mama zn pkai shawl kuning tau

syawalsimpsons berkata...

TAK PE NAD..KATA KAT PAPAZN BERANGAN ITU PERCUMA KAN..KIKIKIKI..SUE LAST G WAKTU MAIN FUTSAL ARITU...PASTU DAH TAK G..G NGAN AKOB..LAST WAKTU SEBELOM MENGANDUNGKAN IZZ

Rizziela berkata...

dah lama x jengah kaki ke IKEA

Fiza Rahman berkata...

DAh lama tak terjah ikea.

lia berkata...

terapi tu Nad bler jalan cuci mata... lelebey dgn family kan...

Azura Aziz berkata...

Alycia pun baru pergi 2 minggu lepas.. tp blum wat entry lg hehe..

msredcheesecake berkata...

lama jugak akk tak gi ikea... selalu gi pun jamu mata je, bukan beli apa2 pun...hhheeee..

Falsya berkata...

Okayh, dh tau dh mcm mana cara nak gienikea time weekend..keluar seawal mungkin..hehehe

Kite kan kalau nak gie ikea kene gie time berkerja..kalau gie time weekend, mak aiiiii..menguji kesabaran betul..

::NureeN:: berkata...

jeles2...
dh lama nk g ikea tp x sampai2 lagi...
geram tgk pipi nayli

mami uyun berkata...

tertarik dgn baju.. poplook eh?

Lynn Hamzah berkata...

lynn kalau dapat pergi ikea memang berhabis nad...ngeri...hihihihi...

Budak Kampung berkata...

baby nayli u are osem!! ce cucikan mata untuk nurul skli heheh

QasehnyaRania berkata...

wah akak sedondon gitew dgn background ikea tu.. hihi
berangan tak salah.. :)

Iela Fazielah berkata...

bestnyer dpt jln2 ke ikea... lama xpergi... malas nak drive je jauh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...