01 April 2014

Jadi 'Model' Untuk Kerepek Empayar =P

Sabtu aritu pagi-pagi lagi kami dah ke Bangi
Nak amik nombor giliran jumpa doktor kat Homeopati Ustaz Hasan punya pasal, huhu
Takut kalu lambat, kang dapat giliran belah petang
Belah petang plak dah nak ke kenduri kawen kat Shah Alam
 Uiii, jauh perjalanan kami ni ^___^

Alhamdulillah, dah settle amik ubat kat homeopati tu
Kami pi brunch dulu (breakfast+lunch)
Ehhh, kata nanti nak pi kenduri?! Hahaha!
Kalu dah sampai PKNS Bangi ni, memang wajib kami pi makan kat food court atas tu ;)
Rugi plak rasanya dah datang jauh-jauh tapi tak pi makan kat situ
Kena dengan selera kami, padahal biasa-biasa je kot pada orang lain, hehe

Masa nak pi food court tu, ada la kiosk jual kerepek-kerepek
Bagus seller ni, pada semua yang lalu lalang dia kasi try dulu kerepek tester
Nak beli atau tak nak beli lain citer
Janji dia dah cuba nak promote kerepek nya tu kan :)
 Aritu kami sempat la cuba kerepek bawang ngan kerepek gunting
Ok, memang sedap! Tapi kami tak terus beli
Lepas makan, baru singgah beli kerepek

Beli kerepek bawang & kerepek gunting, total RM20
PapaZN bayar dan layak masuk lucky draw
See, ada lucky draw plak sebagai promosi lagi 
Hadiahnya voucher beli kerepek RM20 - ok what?
Nayli plak dapat kerepek roda free
Amboi, macam-macam cara kan untuk tarik minat pelanggan? ;)

PapaZN bz isi form lucky draw
Haaaa, masa ni la Nayli dipanggil utk diamik gambar
Seller nak muat naik dalam FB hehehe
Pandai plak Nayli beraksi depan kamera ;)
Siap thumbs up lagi, haha!
Good girl :)
Ala-ala model kerepek pulak dah MamaZN tengok Nayli ni, hehe 
TQ Kerepek Empayar sebab layanan pd customer 1st class! :)




Sesapa nak beli kerepek sedap dan harga berpatutan
Search kat FB : Kerepek Empayar
Gerenti sedap! Memang puas hati :)
Nak-nak, dekat-dekat raya dah nanti kan
Mesti ramai yang nak beli kerepek utk kudapan tetamu yang datang, haha!
Macam kami memang takde kuih raya =p
Hidang kerepek-kerepek je, hehehehe...
 
 
 


11 comments:

msredcheesecake berkata...

kedai baru ke? aktif promote gitu... cute nya model keropok...hhee...

:: idzwa :: berkata...

alhamdulillah rezeki!

permatabiru berkata...

pandai nayli beraksi yer,.

salwana nordin @ che'wa berkata...

amboiiii kemain comei nayli jd model kerepek..siap tunjuk good lg!hhheee

Iela Fazielah berkata...

nayli mmg photogenic.. pandai bergmabr dia

Iela Fazielah berkata...

nayli mmg photogenic.. pandai bergmabr dia

Zura@Iwan berkata...

nayli mmg pandai posing
kn dh jadi model..haha

Sweetmama berkata...

siap ada lucky draw dan free kerepek, mmg bagus betul promo kerepek empayar ni.

jd model nayli ye, nayli pun mmg mesra kamera..

el berkata...

mmg boleh sgt nayli tu jd duta keropok tu haaa ..siap gud thumb bagi haha

QasehnyaRania berkata...

chak...
mmg fotogenik la :)

Noor Hisham berkata...

baru perasan catatan ni.. tapi kak noor masih ingat adik nayli ni datang jadi model kerepek kami.. terima kasih mama Nayli yang sangat2 sporting..

kepada sesiapa yang nak rasa percuma tanpa perlu membeli.. silakan.. tiada komitmen.. tiada paksaan membeli.. kami cuma nak anda tau di mana utk cari produk sedap2.. in syaa ALLAH..

in syaa ALLAH Ramadhan ini kami akan adakan lagi Lucky Draw setiap minggu bernilai RM20 juga sehingga final malam raya, atau seminggu selepas raya.. kami akan cabut hadiah utama yang nilainya belum kami tentukan lagi..

in syaa ALLAH..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...