07 April 2014

Gambar Family | TQ Airis Wall Deco! :)

nayli tido, baru bleh up new entry
hehehe...

takmo cite pasal Cuti-Cuti Malaysia dulu
excited nak citer pasal menda lain ;)

pagi-pagi lagi Ayu owner Airis Wall Deco tag gambar kat FB
teruja kottt!
baru tgk gambar, belum depan mata lagi
haha!
dah berangan ni nak pasang paku kat mana kahkahkah!
tak sabo nak gantung kekdahnya ;)

actually gambar tu gelap
tapi idok le gelap sangat
masih bleh la nampak org kat dalam gambar tu :P
tak sangka betul hasilnya akan nampak cantek n ceria camtu
tq pada Ayu sbb tolong editkan gambar ;)

tak bajet pun yang order MamaZN ni akan siap cepat
sebab Airis Wall Deco ni kan sentiasa terima banyak tempahan
lagi la buat tak sabar nak pi amik kat Putrajaya :)

setakat ni MamaZN dah 3 kali kot berurusan dengan Airis Wall Deco
alhamdulillah sangat memuaskan dgn servis dorg
harga berpatutan, layanan pun superb
cuma kita sebagai customer kena la banyak bersabar... :)
ramai kot pelanggan lain yg tgh Q jugak
bukan kita je, hehehe

sesapa yang teringin nak buat camni
follow la FB dorang : Airis Wall Deco
tiap-tiap bulan akan ada je promosi yang best-best
tak caya? pi follow sekarang! :)

16 comments:

babYpose berkata...

Wah canggih sekarang ni, baru ada identiti kan, menark :)

Chekgu Azrine berkata...

Haahla...lawa sgt!!!

Falsya berkata...

Santek sgt2..tinginnyeeeeee..;)

salwana nordin @ che'wa berkata...

cantikkkkkk.. i loike :)

saya pun suka benda2 gini..teringin nk menempah..selalu peratiiii je org buat hhhhaaaaaa

syawalsimpsons berkata...

sue pon order jugak, tk hantaq gambo lagi..hahahha...nad TQ...tq..tq.... sebab hadiah parcel tu...hadiah untuk syawal...adoiii terharu sesangat..TQ nad

Fiza Rahman berkata...

CAntik lah ☺

*∽ IZAN ∽* berkata...

Cantekkkkkk!!!!!!!! Suker sukeer sukerrrrr!!!!

Masya berkata...

Cantik sgt nad... Mesti gantung nny cantik

Lily@MamaZaraZareef berkata...

cantek dua2..^_^..kite pernah tempah frame gini gmbar anak2 jek..gmbar family tak pernah wat lagi padahal byk jek gmbar tuh..wuwuwu

mummy_ayu berkata...

Ayu pun tgk semalam..memang sgt cun..jelous ok..

kayyana berkata...

ok.. jeles sebab akak dpt frame mcmtu .. lawa giler ye.. sgt lawa. hehehe

ALoNa CintamaniszLite berkata...

ni namanya poster frame...

Petak Bunga berkata...

tak ade lg gmbar family..huh

Z.u.r.a and I.w.a.n berkata...

bestnya nad
ada gmbr family gini
leh la gtg kt wall nnti..

kak pon dh join contest dia td..

eima berkata...

teringin nk buat jg ...leh gantung kat dinidng rumah .. berseri la nad dlm gambo tu

QasehnyaRania berkata...

cntik
suka pic yang tersusun tu.yg papazn duduk blkng.cntik la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...