07 April 2014

Fenomena Tudung Aidijuma ;)

kuat gak pengaruh kawan-kawan blog ni
haha!
bahaya, bahaya :P

sebenarnya tudung aidijuma ni dah lama kot terkenal
mamaZN je buat-buat dekkk - ignore, hehe
sebab dah serasi pakai shawl la kata khennn :P

tapi lately ni sana sini orang bercerita pasal tudung aidijuma
tetiba cam jadi fenomena plak tudung AJ ni
lagi-lagi Sabtu lepas ada sale kan? hehe

seronok betul baca pengalaman Kak Amy Mamatisya & Sue IbuSyawalIzz pi sale tudung AJ
kemain ramai manusia ye, huhu!
tak dapat nak bayangkan...
tudung cantek, corak pelbagai, murah, harga mampu milik, kira branded plak tu kan
memang menjadi kegilaan ramai la :)

mamaZN teringin jugak nak pi terjah sale tudung AJ ni aritu
tapi apakan daya, Sabtu tu ada hal lain

mamaZN ada sehelai je tudung AJ ni
tu pun sebab menang contest hehe
kata nak beli sendrik tu tak penah lagi la kottt
tu yg tergedik nak ada koleksi AJ jugak
muahahahaa!
tengok orang pakai tudung AJ style pakai shawl cam cun plak :)

takpe lenkali la ajak PapaZN
shopping time takde sale pun xpe la huhu
takpun tggu next sale (kalu ada)
saje nak reward diri sendrik
sempena bulan sebeday gitewww, haha!

masalahnya.....
nak ke papaZN bawakkan?
huhu!
kene pujuk lelebey sket ni :P

*update dari dalam kete - otw ke bangi*

20 comments:

syawalsimpsons berkata...

Insyallah ada rezeki nad dengan aj nanti

mama tisya berkata...

nad...AJ slalu sales kalo ada design baru...jenuh la membeli..heheh...sbb murah akk bli..kalo mhl tk bli gk..hehe

Gieyana berkata...

Akak ada selai jer yg berdondon tue..nasib baik x ler minat sgt..suka shawl lg..:-)

Nadhirah berkata...

:) blogwalking sini . . mohon singgah blogshope sy : http://ayraashoppe.blogspot.com/

Lily@MamaZaraZareef berkata...

kite tak pernah ada lagi tudung aj ni..lagi jakun kan..heheheeh

Lily@MamaZaraZareef berkata...

kite tak pernah ada lagi tudung aj ni..lagi jakun kan..heheheeh

Ida Reen berkata...

Iyer, akak ada tgk kat Maju Junction tu ari, orang beli borong byk2. Takat nak beli selai dua rasa segan plak. Haha. Lagipun akk dah ada byk gak tudung AJ ni. Eh, tak la banyak tapi ada la. Cukup2 la kan.. ni pun akak tgh nak let go segala tudung2 yg akak dah tak pakai. Penuh.. lemari! Pfftt...

Masya berkata...

terjebak jugak.. sebab ada tokey aj kat opis ni hahahaha ..

mummy_ayu berkata...

tu la..ramai tgk yg update beli tudung nie..Ayu lum lagi..

kayyana berkata...

yana tak pernah ade koleksi AJ lg.. hehehe

Sweetmama berkata...

k.eija pun skrg ni dh jd peminat Tudung AJ, setakat ni baru ada 3 helai je AJ, selalu beli online je Nad, dkt website pun selalu jgk dia buat sales, tp tu la time sales mmg jammed la.

Rizziela berkata...

x ada lg and blm tertarik nak beli :D

Falsya berkata...

Kite kalau gie the curve mesti singgah beli tudung AJ..sbb kt sana ade kiosk AJ..

salwana nordin @ che'wa berkata...

saya pun ada 2-3 helai koleksi AJ ni..

skang dah tak rajin nk membeli pulak hhhhaaaaaaaaa..

kdg2 minat, kdg tak minat #aptb

Fiza Rahman berkata...

Baru ada 2 helai koleksi ☺

Petak Bunga berkata...

mals nak gosok sekarang ni..tu yg kure sikit pakai bawal

Z.u.r.a and I.w.a.n berkata...

tu la noh..fenomena skrg
kak tk de lg la tdg AJ
sbb tk brapa minat kot..

eima berkata...

mmg fenomena tp aku ni idak la mau terjebak ngan fenomena lagi dah ... so skrg ni pakai bawal kangaroo je .. hihi

QasehnyaRania berkata...

xda koleksi aj lagi.selalu ngok2 je .hihi

mariam aziz berkata...

Klu ade nak let go tudung aj lama2 leh wassap 0196502318 ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...