17 April 2014

Family Vacation 2014 : Terjumpa Seseorang Semasa Breakfast @ Bayou Lagoon Park Resort

okeh, konfem!
ini last entry untuk cuti-cuti kami
:)

untuk bilik apartment 3 bilik macam yang kami stay tu
akan dapat 6 voucher free breakfast
tapi kami still kena beli lagi 1 voucher sebab dewasa ada 7 orang
pastu bebudak tak bayar sebab bawah umur lagi, hihi...

variasi makanan x la mewah sangat
tapi rasanya cukup la kan
masa breakfast mana ada orang makan beriya sangat pun
ehhh, ye ke? haha! :P

roti bakar, cereal, bubur, buah-buahan, mi goreng, nasi lemak & puding roti
ok la kan? senak gak perut sebab semua pun nak try
muahahahaha! :P

masa kami nak abeskan breakfast
bleh plak terperasankan seseorang kat pintu
dia baru nak masuk sarapan ngan famili
nampak biasa-biasa je
rasa macam kenal je
punya la pikir-pikir-pikir
baru teringat yang namanya Ustaz Heryanto
sebab baru je tengok Halaqah kat TV9 aritu
beliau salah seorang penceramahnya
tu yang bleh recall tu :)

masa dia masuk tu terasa ada semacam aura plak
almaklum, ustaz...
auranya positif la :)

sempat la kami sembang kejap
papaZN berkesempatan jugak amik gambar ngan Ustaz :)

perasan tak?
papaZN kalu amik gambar mesti buat gaya poyo-poyo je
sekali amik gmbr ngan ustaz, trus sopan
senyum pun control
hahaha! lawak je :P

17 comments:

mamaarifakeem berkata...

Hikhik..sopan je muka papaZn jumpa ustaz ye.. :-)

Chekgu Azrine berkata...

Ustaz ni kenal sgt..best dia bg ceramah..untungla dpt jmpa..hehe

Lynn Hamzah berkata...

untungnya...sempat tak dapat aura positif dari ustaz?

syawalsimpsons berkata...

ya betoi...nampak lain ni papaZN amik gamba kan...kalo tak muka macam2 pesen..hahaha..ni sopan jaa.....laki sapa la ni..hahahhahah

Azura Aziz berkata...

amboi, posing dengan ustaz yer ;)

anak Wan Salleh berkata...

Muka papa zakwan mengambil berkat hehe.. ;)

fyi blog u tak boleh bukak dekat office I.. access denies

Ibuemir

anak Wan Salleh berkata...

Muka papa zakwan mengambil berkat hehe.. ;)

fyi blog u tak boleh bukak dekat office I.. access denies

Ibuemir

eima berkata...

seb baik pg tu PAPAZN tak pakai short pant hihihi

el berkata...

ooooo nama dia ustaz heryanto ek
suka dgr dia ceramah kat tv

baru perasan nayli ngan zakwan ikut muka papa :)

salwana nordin @ che'wa berkata...

eh..ustaz ni best!!

saya suka cara penyampaiannya..terang dan bermakna :)

:: idzwa :: berkata...

suci je muka ustaz tu kan

lia berkata...

itu maknanyer, dia selesa dgn anak2 & Nad... tp dgn ustaz, dia jd sopan gitu he3

Adlin Mohamad berkata...

nak ugak papa zn posing ngan uztat kira cam retis la .. laki kita kalau nampak buat x nampak hehehe malu katanya

Sue-Rya Qistina berkata...

kemain lagi papazn ye..hehehe

Ummi AmnaAmzar berkata...

Ustaz ni 2 bradik ngn pelakon kan..anak buah kuswadinata dorang ni

Fiza Rahman berkata...

Suka papa ZN dpt bergambar dgn ustaz. Masa kitorang gi last year jumpa QI ngan awek dia.

QasehnyaRania berkata...

hihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...