16 April 2014

Bertambah Koleksi LEGO SUPERHERO Zakwan ;)

haihhh la anak...
kalau tak diturut, hari-hari dok berzikir
'nak, nak, nak, nak'
siap ada episod air mata lagi
letih jugak kengkadang nak layan

menda cenonet je pun
sebijik RM5
walau 5 hengget, kalu dah campur+campur+campur
mau jadi banyak $$$ jugak kan?

sejak koleksi dah mcm nak dekat complete ni
idok la dia dok berzikir hari-hari
tapi kadang tu ada gak dia terlepas zikir
skali dah jegil mata, senyap la dia
haha!

mana tak complete...
aritu dapat hadiah - 4 ketul terus dapatnya! ;)
seronok bebeno la dia
wajah keterujaan tu memang sukar 'tuk digambarkan, haha!

tq pada sahabat blogger Eima
sebab merealisasikan impian Zakwan
nak cukup kan collections...
:)

sayang bebeno anak bujang dengan koleksi nya tu
sampai Nayli nak main sesama pun dia tak bagi
almaklum je la, lego kan saiz nya comey-comey
takut kang ada some parts yang hilang plak
menggagau gak nak mencarinya nanti

owh! anak dapat adiah, mak pun dapat gak! :P
dapat ole-ole dari Sabah bah...
gelang tangan yg sangat comey!
tapi sayang... tangan mak tak muat huhu!
mak perturun kan pada nayli la
bleh pakai raya nanti hehe...

once again, thanks eima!
sebab hepikan kitorang! :D

11 comments:

Gieyana berkata...

Cute lego ni...mmg x larat nk lauan gk zikir anak2 ni..hiazz!

eima berkata...

klu ade lg nanti ai beli ye .. amboi byknye lego zack .. fahim nye tah mana la hilangnye ... rasa nye lebih 20 ekor dh .. tp tahu je la fahim suka lempar merata2....ai suka yg star wars tu

Azura Aziz berkata...

nad, mana nk beli lego superhero ni.. nk beli utk adam..

Masya berkata...

banyaknya koleksi zakwan... amir takda pun.. kalau amir nak main boleh x.. nanti amir dtg rumah hihihihi

el berkata...

simpan lelok tau zakwan
lau x mamam zakwan lak berzikir nak beli lagi haha

salwana nordin @ che'wa berkata...

anak saya hadi pun minat jugak superhero ni..

tp tak byk koleksi pun..dah besar kot hhheeee

Chekgu Azrine berkata...

Seronok bila kita tgok ank happykan

Iela Fazielah berkata...

hamboi zakwan..tp mmg cute2...

Sweetmama berkata...

wah srnoknye tgk koleksi lego superhero Zakwan,

zaquan minat jgk tp lebih kepada lego Ninjago..

Fiza Rahman berkata...

Cute lah lego tu.

QasehnyaRania berkata...

suka main lego ye zakwan..
akak cba tgk blog ni.. semuanya berkaitan anakanak n lego
http://ourkizuna.blogspot.com/?m=1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...