21 April 2014

Alhamdulillah...

assalamualaikum
selamat pagi!
mulakan hari kita dengan bismillah & senyuman k!
moga yang baik-baik aja utk kita hari ni
dan hari-hari yang seterusnya...

sebelum ada yang bertanya
mamaZN inform awal-awal...
'saya tak pregnant' :P
kot la ada yang beranggapan camtu
bila tengok tajuk entry je, hehe
apa-apapun, doakan k!
moga ada rezkinya nanti, in shaa Allah

tanggal 19hb April lepas, genap la mamaZN 32tahun :)
alhamdulillah...
diberi peluang utk dipanjangkan usia
diberi peluang & masa utk perbaiki diri
supaya menjadi insan yang lebih baik
in shaa Allah, akan diusahakan...

TQ pada kawan-kawan yang wish
sama ada di fb, ig, wassap & sms
siap ada yang nyanyikan lagu 'hepi bday to u' lagi, hehe...
auwww, terharu mak!
tenkiu, tenkiu... sangat hargainya
#feelinghappy

TQ jugak atas doa kalian
moga kita sama-sama diberkati & dirahmati Allah dunia akhirat
ameen...
#feelingblessed

tahun ni 19hb April jatuh pada hari sabtu
yeayyy, mak suka! haha!
pagi-pagi lagi semua dah dikerah utk bersiap
ikut je ke mana besday girl nak pegi
hahahaha..!

banyak plan sebenarnya utk 19hb tu
ada yang nak pi piknik la
ada yang nak pi Bukit Tinggi la
ada jugak plan nak bercuti 2hari 1malam kat mana-mana
tapi tu la kan, kita boleh rancang je
yang tentukan tetap Dia Yang Esa
apa pun, memang hari yang menggembirakan!
walau ke tempat lain :)

hadiah daripada papaZN?
katanya ada tapi kena tunggu next month alahai... takde pun takpe
sebab mamaZN dah cukup happy dengan kehidupan sekarang
ditemani suami dan anak-anak tercinta
dikelilingi keluarga dan kawan-kawan tersayang...
syukur sangat-sangat!
alhamdulillah ^______^


18 comments:

Masya berkata...

happy belated bestday mamazn, moga dipanjangkan umur dan diberikan kesihatan yg baik.. yg penting awet muda kuat senyum..

Chekgu Azrine berkata...

happy belated birthday mama zn..
semoga berbahgia dengan suami dan anak2 ye
murah rezki dan panjang umur
*hug*

Azura Aziz berkata...

Alhamdulilah, sentiasa diberi kesempatan utk teruskan hidupkan...

nad, senang nk ingt birthday Nad.. selang sehari jer dr Alycia.. tp kita dah kakak la Nad hehe..

anak Wan Salleh berkata...

Happy belated birthday mama ZN. dua kali dah wish ni haha.. apapun suke tengok Zakwan dah ada trademark ambik gambar sebab ada kawan mira sorang macam tu jugak.. masa kawin pun ambik gambar tangan dua bawah dagu tu.. kot2 zakwan nanti pun sama heeh

syawalsimpsons berkata...

best kan nad..alhamdulillah..syawal excited tau nyanyi tok aunty nad dier ni

mama tisya berkata...

sure tk sbr tgu nextmonth kn...surprise dr papaZN

Cho Zila berkata...

Happy belated birthday untuk Nad... sama yerk ngan Sultan kesayangan kita Sultan Azlan Shah... kalau kat Perak harijadi Nad adalah cutikan...

Falsya berkata...

Bikin suspen la papaZN nie..hehe..nak wish lg sekali..happy belated nad..ishhh dak nayli tuh pandai nau propa..geram aunty..

Nida Mohd berkata...

Happy belated birthday nad..moga sihat2 selalu, pnjg umur dan dimurahkan rezeki olehNya..smga bahagia d smping famili tercinta..

eima berkata...

hepi besday nad ... aku doakan ko sentiasa murah rezeki dan gembira sokmo

salwana nordin @ che'wa berkata...

happy belated bday nad :)

bukan tu ye, dah matang hhheee

semoga dirahmati Allah dan dilimpahkn rezeki..in syaa Allah

lia berkata...

he3 next month yer adiah? kita x bg lg hadiah Mr Fallah... errrr kot kata x payah & mmg xbg, agak2 aci ke ha3

nurfadilah suardi berkata...

Alhamdulillah.Happy belated besday. Semoga dipanjangkan umur dan sentiasa dimurahkan rezeki Allah.amin

Rizziela berkata...

happy belated birhtday...yg penting kita happy dgn family kan..itu hadiah yg paling bermakna dalam hidup kita sebagai ibu & wife kan

Iela Fazielah berkata...

alahmdulillah.. happy belated bdy nad.... moga bertambah rezki n sentiasa dirahmati Allah sekeluarga...amin

Fiza Rahman berkata...

Alhamdulillah. Happy berithday sekali lagi nad ☺

Adlin Mohamad berkata...

happy bday nad .. makin meningkat usia makin besar anak2 heheheh
moga kehidupan terus di bujani dgn kebahagiaan amin

QasehnyaRania berkata...

happy belated besday akak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...