19 Mac 2014

Wordless Wednesday : Saaayang Abang! :)


Kemain manja lagi nak baring atas riba abang
Abang pun dah menggeletis kegelian, hihi
Kalu baik, baik la sangat
Sampai puas abang diciumnya
Cuba kalu time tak baik
Abang jugak la jadik mangsa pukul n tendang dia
Tak padan ngan kecik budak ni
Kata nak jadi Princess Sofia? ;)
Feminin sket ye Nayli... =p



12 comments:

Falsya berkata...

aloh2 manja sgt ngan abgzakwan die tuh...ishhh baby nayli nieeee...geram tau aunty sya...

lizz berkata...

sama ngan anak saya kalo time baik..kemain manjer lagi kalo gaduh siap main tarik rambut gigit pun jadi sabo jerla...kan...comey nayli anjer2 sangat tau...

sue zainun berkata...

hahaha omel je Nayli

:: idzwa :: berkata...

manja ni :)

syawalsimpsons berkata...

seronok dier manja2 ngan abg dier..dier tau abg dier suke layan, walau apa jua keadaan kan

Sweetmama berkata...

mcm tu la adik beradik..so sweet.
samalah mcm zaquan n ziqry pun time baik kemain syg n manja lagi memasing..time gaduh pening kepala mama n papa dia dibuatnya.

*sorry nad kali ni pergi bercuti x sempat beli souveniar FM utk kawan², lgpun masa g Batam tu last minute br jumpa FM..

Azura Aziz berkata...

hehe.. manja dia dgn abgnya tu yer ;)

salwana nordin @ che'wa berkata...

aloooo manjanya nayli ngan abgnya :)

el berkata...

budak2 kat umah ni pun sama nad woiii
lau baik tu..baik sgt2
lau gaduh..haa ngan mama2 dia pun meroyan gak hahaha
tp seronok lah kan tgk telatah anak2 ni :)

Zura@Iwan berkata...

hehehe..
cute nayli ni..
ganaz juga..tp dlm hati ada taman..kekeke..

*∽ IZAN ∽* berkata...

hahahah Nayli nayli.. buat apa pun tetap comeyy... lagi comey dari princess sofia okehh.. ade je akalnyer ekkk hihihihi

Adlin Mohamad berkata...

sayang abang !
kat umah ni sayang adik (si kyreen)
sbb dia ni pelik hahahaha so yg lain kena sayang dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...