05 Mac 2014

Wordless Wednesday : Kategori Apa Ni?


Ni dok dalam kategori apa ni?
Malas nak tuang sos?
Kaya sangat sampai bagi 2 pek sos?




1st time makan kat kedai dapat camni

At least elok jugak kan...
Kot la ada yang jenis customer yang tak suka letak sos
Takde la pekedai kena buat semula =p




6 comments:

Gieyana berkata...

Bagua ni buat camni..kak G x brp suka sgt sos byk2..😊👍✌️

Lily@MamaZaraZareef berkata...

agaknye ada org komen tak mau letak sos siap2 kot sebelum ni..kikiki..tp first time jumpe kedai makan hidang mcm ni..klu fast food tu mmg dah biasalah kan..hhehehe

mamaarifakeem berkata...

Loor camtu pun ada eh.. tak pnh la lg jumpa..hee.. tp ok gak...

lia berkata...

sesuai utk kita sbb x makan sos dgn nasi...

Amanda Suria berkata...

at least sesapa x nak sos leh letak tepi.orang lain leh guna..wah..bagus pendekatan macam ni...

Eliss Mie berkata...

x pernah lak jumpa. bagus jugak mcm ni. so tau la sos jenama bukan cap ayam kat situ. kekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...