21 Mac 2014

Shawl Cotton Dwi-Corak | Sesuai Dibawa Time Travelling :)

Hari tu, masa shopping hadiah PapaZN kat Zalora
MamaZN sempat la beli shawl untuk diri sendiri, hihi
Nak jugekkkkk =p
Amboi banyaknya membeli?
Kalu guna $$$ sendiri memang takkk la nak berhabes gitu
Sebab guna voucher, tu yang sakan memborong, haha!

Berkenan sangat dengan shawl kain cotton ni
Sebab dia dwi-corak
Means, 1 side corak lain, lagi 1 side pulak corak berbeza
Pastu saiz pun sangat ok - 164cm x 68cm
Besar gak kan?
Berkenan punya pasal, terus beli 3 helai, haha! (guna voucher =p)
Harga mampu milik kot, RM19 sehelai
Ada sesapa yang tau kot ada jumpa shawl dwi-corak camni tapi harga lagi murah?
Cepat-cepat kasi tau ek?! :)


Suka sangat! Cantik kan? :)


Sebelah base kaler merah, lagi sebelah base kaler pink


Shawl yang ni la yg MamaZN beli tu :)


Menjimatkan pun ye jugak kan?
Cuba bayangkan.....
Kita boleh menggayakan shawl dalam 2 corak berbeza 
Hanya dengan 1 helai shawl yang sama
Untung, untung...
^_^


Belah siang pakai kaler pink 
(abaikan mak berdagu berlapis & pipi tembam itu!!!!~)


Malamnya plak pakai kaler merah
Shawl yang sama dgn belah siang (gambar atas)


Memang sesuai sangat la kalu pegi travel mana-mana
Takyah nak bawak shawl banyak-banyak
Dalam masa yang sama dapat gak bergaya sakan, hehe
Baru la ceria je sepanjang percutian :)
Memang la shawl hitam paling selamat nak dibawak time travel
Sebab matching dgn semua baju
Tapi dah ada pilihan shawl yang best camni kan
Kita pilih la yang dwi-corak camni :)
Sekali sekala ubah angin, orang kata...
^____^



8 comments:

mummy_ayu berkata...

wah..memang menariks..plus cantik..nice!!

Masya berkata...

berbaloi² ni .. jimat pun jimat...

thn lps pg dgn tadika, dgn ayah pg rombongan berdua je x pernah nad huhuhuhu ... ni pertama kali

syawalsimpsons berkata...

menarik la..nak try la beli time gaji minggu depan

salwana nordin @ che'wa berkata...

oooooo nice!

senang jugak camni ye..2 in 1..

Cho Zila berkata...

memang baguihni beli... tp akakni jarang nak beli onlineni...

Myra Jay berkata...

Jimat ruang kan, dan tak yah nak iron bagai :D

Zura@Iwan berkata...

senang kan..tp kena iron juga kn nad?

material apa kain ni nad?

jaakechik berkata...

Molek jer mamaZN pakai shawl tanpa inner.. okjer muncung... kalo jaa asyik melepekkk jer.. hoho..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...