04 Mac 2014

Penuhi Impian Anak :)

Dah banyak kali Zakwan mintak mak dia buatkan kek keju
Tapi mak dia asek cakap, 'nanti, nanti, nanti...'

Abes cemana nak buat, brg nak buat kek nan ado, huhu
Bila pi AEON Big or mana-mana
Lupa plak nak beli skali barang buat kek

Last-last masa balik Teluk Intan aritu
Baru berkesempatan nak beli barang
Siang tadi plak baru buatkan kek keju untuk ZakwanNayli

Sebenarnya kek keju yang Zakwan maksudkan tu adalah 'Cheesekut'
Hihihi...
Kek keju pun boleh la ye, Zakwan..
Buat 2 bekas kecik & 1 bekas sedang
Baru lepas suapkan ZakwanNayli makan cheesekut ni
Belum abes lagi, Zakwan dah suruh buat lagi minggu depan :)

In shaa Allah nnt Mama buatkan lagi :)
Pasni kita buat sesama plak k!  ^__^

Korang makan apa utk minum petang?
Ke dah terus dinner tewww? ;)

10 comments:

ibuemir berkata...

air tangan mama mestilah sedap

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam nad..kesukaan anak2 k.atie gak.Klu anak2 nak blk bercuti..k.atie dah siap simpan lam esbok :)

syawalsimpsons berkata...

ok la tu at least zakwan pakai request dan menghargai hasil kerja tangan mama dier...

Tihara berkata...

mesti sedap ni cheesekutnya :)

mamaarifakeem berkata...

Sedapnyee... akak pun lama tak msk2 gini utk anak2..huu...
Tetiba teringat si abg request , ajak mama buat kek..wuu.. blm sempat penuhi..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

bestlah zakwan dapat apa yg diinginkan ye..hehehehe..tak pernah try wat cheesekut ni..nmpak mcms enang jek kan tp nk kna tgu rajin gak baru leh buat..kikikiki

lia berkata...

mama masak super sedap... sbb tu Zakwan dok request....

Fiza Rahman berkata...

Sedapnya. Tk pernah lagi buat cheesekut.

Adlin Mohamad berkata...

anak suka makan mmg mak sanggup buatkan ..

Zura@Iwan berkata...

kak ritu buat skali je nad cheesekut
lps tu tk buat dh..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...