20 Mac 2014

Patah Tumbuh Hilang Berganti...

ecececewah..! kemain lg tajuk entry :P

nak citer pasal be/cpuv je pun hehe
beronok-ronok cheq tengok kawan2 update pasal be/cpuv ni
berderet-deret, bersusun-susun, bertingkek-tingkek
alhamdulillah, rezki korang...
mesti lagi bersemangat nak update blog kan? :)

kat blog ni ada la 2 be/cpuv yang dok running
satu tu igtkan dpt la cecah sampai rm10
aiseyyy, dah credited plak kelmarin
sedeyyy jek mak hencik ni huhu!
tapi elok dia credited, trus ada yg menggantikan hehe
tu yang be/cpuv mekdi tu :)
harapnya bertahan lama la ye
kikiki...

ok, tu je nak borak utk petang ni hehe
daaa!

10 comments:

eima berkata...

alhamdulillah .. rezeki tu ....

Fiza Rahman berkata...

Tahniah. ADa gak dpt BE baru. Ada 4 BE yg tgh running.

mama tisya berkata...

tkpe..skit2 jd bukit...tu dh ada ganti okla..rmi kwn2 dpt be baru

Gieyana berkata...

Alhmdulillah...Kak G check smlm pon dpt juga..tp tu ar, mood berblog ni susah nk ramal..klau x da ms mmg x update..tu pon semua autopublish..:)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Alhamdulillah..semoga bertmbah meriah be lepas ni yek..^_^

Chekgu Azrine berkata...

Tahniah sis..tumpang hppy utk kekawan

mummy_ayu berkata...

sama la ngan Ayu..
pinjam tajuk utk entry pagi nie yer.. :-)

Myra Jay berkata...

Tahniah ;)

Zura@Iwan berkata...

alhamdulillah..
rezeki tu kan nad
kak pon time mls plak ni..
no mood nad..

ps: adik kak yg duk shah alam tu, kena masuk ICU nad..doakn ye

jaakechik berkata...

tahniahhh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...