19 Mac 2014

Nayli Berkenan Gaun Kembang | Berangan Jadi Princess Sofia :)

Hari tu pi jalan ke Tesco Setia Alam kejap
Sebab nak cari barang dapo sket
Biasa la, kata je nak beli barang dapo
Tapi sesambil membelek barang-barang lain jugak, haha!
Tesco ada buat promosi sempena ulangtahun
Banyak gak barang-barang murah
Tapi tak sure sampai bila promosi tu
Harap sampai akhir bulan la
Ada beberapa barang yang dah berkenan nak beli ni, hehe

Lepas dah bayar, lalu depan kedai baju kanak-kanak
Dari jauhhh, Nayli dah nampak baju gaun kembang-kembang semangkuk!
Apa reaksi nya?
Dari jauhhh jugak la dah dok jerit-jerit
'Mama, baju Sofiaaa...!' 
Dari jauhhh tu jugak la dia dah berlari-lari nak tengok baju tu
Kemain exicted habaq hang! =p

Kenal kan Sofia yang Nayli sebut tu? Hihi...
Siapa lagi, Princess Sofia The First la :)
Budak bertuah tu kan tengah berangan nak jadi princess
Macam Princess Sofia ^____^


Mama layankan aje perangai awak ni, Nayli... Hihi :)




Seronok kemain lagi Nayli siap belek-belek baju kembang tu
Pegang sana, selak sini
Gaya macam memang dah berminat sangat dah dengan baju tu =p

Nak beli?
Memang takkk la, huhu!
Masa bila je pun nak pakainya? ;)
MamaZN saja-saja tengok tag harga
Umang-umang aiii!
RM115!
Gulppp!

Kalu pun berangan nak pakai baju kembang camni masa besday party
Kita sewa je la ye Nayli, hihi
Tu pun kalu regenya murah, hahahaha!
Dasar kedek mak kamu ni ye! =p

13 comments:

misz sheyla berkata...

nasib baik nayli x mintak suh beli sebab nk pkai ye....klau x haruuuuu... sertus tu

salwana nordin @ che'wa berkata...

eh tp cantik baju tu kan..

ni kalo anak bongsu saya npk pun sure tergedik2 nak jugak hhhuuuuu..

saya pun kedek jugak kalo dah beratus2 harganya..hhheeeee

msredcheesecake berkata...

mak dia dulu penah tak berangna nak jadi princess? hee..

kalau rege tu sy pun tak sanggup nak beli

:: idzwa :: berkata...

mahal nyerrr.....grrrr...

Zura@Iwan berkata...

tk per nayli minat princess2 ni..
sesuai la ngn gegirl kan..
tp kalau mau gaun smpi beratus tu..
adeii..kopek mak dia..haha..

nasib baik nayli tk mgamuk guling2 mau bj tu ye..hehe...

mamaarifakeem berkata...

Ooo nayli addicted to princess sofea ye.. alaahai, kan best kan nad, kalau jd org yg asal berkenan je terus beli, takyah nak belek rege.. hehe,.. tapi org yg best mcm tu, mgkn tak best dr segi lain kan...
Kita ni nak beli pape, byk perkara perlu ditimbang tara...tapi tulah, baju gini, pakai bila sgt jer..
Alahai dok terbyg2 aksi excited nayli.. ihiks.. :-)

MizzTina berkata...

hehehe..pengaruh tibi btl la dia ni

mama tisya berkata...

gegeurl mmg suka la bj gaun kembang2 gtu

el berkata...

ha nti besday nayli pakaikan baju sofia tu tau nad..sure comey giler

Azura Aziz berkata...

amboi nayli
kecik2 dah kenal princess sofia yer..

Chekgu Azrine berkata...

Blh je cr yg murah2 sis..kt online rm35 pun ada..akk suka nk cr utk yaya tp yaya cr online pyh nk jmpa la...sbb size plg besar pun utk 7thn tp cutting kecik..huhu

syawalsimpsons berkata...

ala kalo murah, dah boleh beli kan...sue baca pon telan air liuq ni...

Petak Bunga berkata...

anak perempuan baju comel2..
mak budak pun berkenan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...